Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe in 'Familie'.
Volledig scherm
PREMIUM
Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe in 'Familie'. © VTM

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe kunnen de set van ‘Familie’ niet missen: “Hier voelen we onze kwaaltjes niet”

BVHet aandeel van Annie Geeraerts (96) en Ray Verhaeghe (96) is de voorbije jaren serieus ingekrimpt, maar ‘Familie’ zonder het oudste soapkoppel ter wereld? Dat is ondenkbaar. Voor de fans van het eerste uur, maar zeker ook voor Annie en Ray zelf. “Elke dag dat we nog op de set mogen staan, zijn we zo blij als een klein kind”, klinkt het in een dubbelgesprek in ‘Primo’. De twee blikken terug op ‘30 jaar Familie’ en tonen zich daarbij ook kritisch. “Een zin als ‘Waddis me dat?’, daar word ik niet blij van.”

3 reacties

 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Mss een stapje opzij zetten voor de jeugd?
 • william De Ruyck

  2 maanden geleden
  Geweldige acteurs ! En wat een voorbeeld ! Bravo 👏
 • Ivan Vergauwen

  2 maanden geleden
  Ik ben geen kijker of fan van die soap maar los daarvan heb ik bewondering en respect voor deze twee mensen die er nog heel goed uitzien voor hun ouderdom.
 1. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”