Annelien Coorevits
Volledig scherm
PREMIUM
Annelien Coorevits © Stefanie Lisabeth

Annelien Coorevits openhartig over haar scheiding: “Het co-ouderschap zal nooit wennen voor mij”

BVDe agenda van voormalig ‘Temptation Island’-gezicht Annelien Coorevits (35) zit propvol. Op haar eentje runt ze fulltime haar kledinglabel ‘AC’, tussendoor dobberde ze wekenlang rond op zee voor ‘Over de oceaan’. “Ik ben zo ziek geweest dat ik bijna niet kon functioneren”, vertelt de mama van Elena (bijna 12) en Luís (7). De ex-Miss praat daarnaast ook openhartig over het co-ouderschap dat haar zwaar valt, haar passie voor mode en haar vertrek bij ‘Temptation’. “Na mijn scheiding vond ik het moeilijker om goede raad te geven op liefdesvlak.”

 1. Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”
  PREMIUM
  TV
  9

  Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”

  Loes Van den Heuvel (66) versterkt de cast van ‘Familie’. De actrice duikt dit voorjaar in de soap op als de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, het personage van Jaak Van Assche. Een reünie, want de twee kennen elkaar nog van bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, vertelt Loes, die in dit gesprek een eerste tipje van de sluier licht. Hoe stoomt ze zich klaar? En wat staat haar personage allemaal te wachten? “Ik dacht: ‘Amai, dat is heavy. Precies een thriller.’”
 2. Natali Broods is ‘Master’ van Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”
  PREMIUM
  FILM

  Natali Broods is ‘Master’ van Filmfesti­val Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

  Dora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende kiest ze voor ons 10 films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de liefde voor haar gezin en twee kinderen en haar onzekerheden. “Ik heb geluk gehad dat ik een fantastische huisarts heb.”