Ann Van den Broeck
Volledig scherm
Ann Van den Broeck © Instagram

Ann Van den Broeck stelt het goed na operatie tegen kanker: “De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed”

BVMusicalactrice Ann Van den Broeck (46) heeft een operatie achter de rug in haar strijd tegen kanker. Dat nieuws deelde ze zelf op sociale media. Normaal gezien moest ze vorige week al onder het mes, maar de operatie werd toen uitgesteld omdat ze hoge koorts had. “Van uitstel komt geen afstel”, zei ze toen. En inderdaad: de ingreep is intussen succesvol uitgevoerd.

20 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Veel moed meisje. Denk aan de mooie dagen.
 • LORETTE SEYNHAVE

  2 maanden geleden
  Veel beterschap en dat je vlug weer op de planken mag staan 🍀🍀
 • wilfried Gernaey

  2 maanden geleden
  💖👍
 • rik ottevaere

  2 maanden geleden
  Het lukt jou wel Ann! Je bent een moedige en dappere vrouw. Wens je veel sterkte en een spoedig herstel. Geniet van de eindejaarsfeesten die o zo goed kunnen doen in het bijzijn van de mensen die je liefhebt. Vol bewondering voor jou Ann. Altijd al geweest! Vuistje ...
 • Luc Belis

  2 maanden geleden
  Doe het rustig aan anneke, niets moet , alles mag, en inderdaad luister naar je lichaam, moe, dan is het maar zo, alles op zijn tijd, dan komt het zeker goed.
 1. Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”
  PREMIUM
  TV
  8

  Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”

  Loes Van den Heuvel (66) versterkt de cast van ‘Familie’. De actrice duikt dit voorjaar in de soap op als de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, het personage van Jaak Van Assche. Een reünie, want de twee kennen elkaar nog van bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, vertelt Loes, die in dit gesprek een eerste tipje van de sluier licht. Hoe stoomt ze zich klaar? En wat staat haar personage allemaal te wachten? “Ik dacht: ‘Amai, dat is heavy. Precies een thriller.’”