Ann Van den Broeck
Volledig scherm
Ann Van den Broeck © Kristof Ghyselinck

Ann De Winne en Marleen van der Loo vervangen zieke Ann Van den Broeck tijdens matineevoorstellingen in ‘Mamma Mia!’

BVVorige week raakte bekend dat musicalactrice Ann Van den Broeck borstkanker heeft. Om haar daarbij de nodige rust te gunnen, wordt haar rol in musical ‘Mamma Mia!’ tijdens de matineevoorstellingen door twee andere actrices ingevuld. Dat laat Deep Bridge weten. 

1 reactie

 • Nicole De Taeye

  2 maanden geleden
  Beste Ann het leven is niet altijd eerlijk en voorspelbaar maar moet toch gestreden worden. Ik weet zeker dat het jou zal lukken.Veel moed toegewenst
 1. Evy Gruyaert heeft Autisme Spectrum Stoornis: "Dankzij mijn zoontje ontdekt”
  Play
  3

  Evy Gruyaert heeft Autisme Spectrum Stoornis: "Dankzij mijn zoontje ontdekt”

  ‘Start to Feel Great’. Zo heet het nieuwe boek van presentatrice en Start to Run-coach Evy Gruyaert. Daarvoor putte ze uit haar eigen ervaringen. Bij Showbits praat ze openhartig over de angstaanvallen waar ze in drukke tijden mee af te rekenen krijgt. Heel heftige aanvallen soms. “Soms voelt dat echt als een tsunami die mij overspoelt en meesleurt”, vertelt ze aan Jarne. Tip en tricks om die aanvallen over controle te krijgen, heeft ze nu gebundeld in haar nieuwe boek. Evy vertelt ook over hoe ze ontdekte dat ze lijdt aan Autisme Spectrum Stoornis. “Eigenlijk door mijn zoontje”, bekent ze. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.