Andy Peelman
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman © Kristof Ghyselinck

Andy Peelman opent dit weekend nieuwe kledingzaak: “Al zes keer meer geld in gestoken dan voorzien”

BV“Mijn tv-carrière loopt als een trein, maar in ons wereldje weet je nooit wanneer het plots gedaan is.” En dus zorgde Andy Peelman (38) ervoor dat hij iets achter de hand heeft: zijn gloednieuwe kledingzaak Lorelie en Feline, die dit weekend opent in Aalst. In een uitgebreid gesprek vertelt hij over de plannen met de winkel, hoe hij alles hoopt te combineren met z’n familie en over de renovaties, die niet altijd van een leien dakje lopen. “Plots stroomde het toilet over. Zo smerig.”

10 reacties

 • Nele Lowie

  4 maanden geleden
  Succes andy 👍
 • Leen Demeyer

  4 maanden geleden
  Een budget van 10.000 euro, ja logisch dan dat je er een veelvoud in steekt in werkelijkheid. Dat is niet realistisch.
 • katty Philips

  4 maanden geleden
  Amai, die ziet het groots, direct een bediende en het pand mettertijd kopen. Bij VTM, moet hij dik verdienen.. want tegenwoordig gaan er meer kledingwinkels failliet als dat er bijkomen.
 • Peterus Heymans

  4 maanden geleden
  Binnen de kortste keren in faling gegarandeerd in aalst .er is daar geen behoefte aan en zeker in tijden zoals nu met merken kleding
 • Didi Bellens

  4 maanden geleden
  Weeral eens een BV met een kledingszaak. Denken ze nu echt dat 1/ wij er geld voor hebben tegenwoordig 2/ dat we gaan kleren kopen omdat een BV dat runt of ... No way, ik ga daar dan zeker niet naartoe, en mij zullen ze nooit in zo'n zaak zien of vinden.
 1. Hoe gaat het nog met Chris 'Kabouter Lui' Cauwenberghs? "We horen niets meer van hem”
  PREMIUM
  BV
  19

  Hoe gaat het nog met Chris 'Kabouter Lui' Cauwen­berghs? "We horen niets meer van hem”

  Een grote meneer, daar zijn al z’n vrienden en collega’s het over eens. Maar echt veel contact hebben ze niet meer met Chris Cauwenberghs (75), die kinderharten stal als Kabouter Lui. “De twee kankers hebben een enorme impact op hem gehad”, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. Maar hoe gaat het anno 2023 nog met kabouter Lui? Het blijkt een dubbel verhaal. Van “Hij is helemaal genezen en voelt zich goed” tot “Contact is er niet meer, Chris slaapt ook zoveel...”
 2. “Jouw gemene commentaar kan de druppel zijn”: BV’s getuigen over vernietigende impact van bodyshaming
  PREMIUM
  BV

  “Jouw gemene commentaar kan de druppel zijn”: BV’s getuigen over vernieti­gen­de impact van bodysha­ming

  De Nederlandse kroonprinses Amalia (19) en onze ‘Temptation Island’-vedette Pommeline: twee dames die haast op hetzelfde moment slachtoffer werden van bodyshaming. Bij beiden is hun zogezegde ‘maatje meer’ het mikpunt van spot. Ook BV’s als Jani Kazaltzis, Celine Van Ouytsel en Lesley-Ann Poppe weten hoe pijnlijk commentaar op je uiterlijk kan zijn. “Zoiets blijf je met je meedragen.”
 3. ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”
  BV

  ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”

  Gisteren raakte het heuglijke nieuws bekend dat ‘Temptation’ Megan Desaever en haar Nederlandse vriend Dennis Roos zich hebben verloofd. Een verrassing van jewelste, want Megan en Dennis vormen amper vijf weken een paar. Maar dat kan hun geluk niet stoppen. Vanuit Dubai reageren ze tijdens ‘Play Café’ enthousiast op hun verloving: “We willen vertellen dat het nieuws klopt. Het is heel snel gegaan. Maar we zijn heel gelukkig samen.” Bovendien kondigt Dennis ook aan dat er meer content zal verschijnen over hun verloving. Daarover meer in bovenstaande video.
 1. MEDIAWATCHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”
  MEDIAWATCHERS

  MEDIAWAT­CHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”

  “Erik Van Looy is klaar voor de doorbraak in Nederland met zijn deelname aan De Slimste Mens bij de NPO” zeggen de tv experten. Mark Coenegracht, Desna Lespinoy en Robin Vissenaekens bespreken wat er zich voor- en achter de schermen afspeelt. Ook het nieuwe programma ‘Dagen zonder broer’ van Jeroen Meus werd bekeken. “Jeroen is enorm gegroeid met zijn nieuw tv-programma, zo eerlijk en ontroerend”, zeggen de Mediawatchers.
 2. Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”
  PREMIUM

  Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”

  Andy Peelman (37), intussen één van ’s lands bekendste politiemannen, speurt vanaf vanavond mee naar wie er achter de pakken van The Masked Singer schuilen. In onze rubriek Centen en percenten liet hij een tweetal jaar geleden al in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. “Zodra het mocht, ben ik als tiener in de horeca beginnen te werken. Mijn mama had het immers niet breed.”