Andy Peelman
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman © Kristof Ghyselinck

Andy Peelman opent dit weekend nieuwe kledingzaak: “Al zes keer meer geld in gestoken dan voorzien”

BV“Mijn tv-carrière loopt als een trein, maar in ons wereldje weet je nooit wanneer het plots gedaan is.” En dus zorgde Andy Peelman (38) ervoor dat hij iets achter de hand heeft: zijn gloednieuwe kledingzaak Lorelie en Feline, die dit weekend opent in Aalst. In een uitgebreid gesprek vertelt hij over de plannen met de winkel, hoe hij alles hoopt te combineren met z’n familie en over de renovaties, die niet altijd van een leien dakje lopen. “Plots stroomde het toilet over. Zo smerig.”

10 reacties

 • Nele Lowie

  2 maanden geleden
  Succes andy 👍
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Een budget van 10.000 euro, ja logisch dan dat je er een veelvoud in steekt in werkelijkheid. Dat is niet realistisch.
 • katty Philips

  2 maanden geleden
  Amai, die ziet het groots, direct een bediende en het pand mettertijd kopen. Bij VTM, moet hij dik verdienen.. want tegenwoordig gaan er meer kledingwinkels failliet als dat er bijkomen.
 • Peterus Heymans

  2 maanden geleden
  Binnen de kortste keren in faling gegarandeerd in aalst .er is daar geen behoefte aan en zeker in tijden zoals nu met merken kleding
 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Weeral eens een BV met een kledingszaak. Denken ze nu echt dat 1/ wij er geld voor hebben tegenwoordig 2/ dat we gaan kleren kopen omdat een BV dat runt of ... No way, ik ga daar dan zeker niet naartoe, en mij zullen ze nooit in zo'n zaak zien of vinden.