An Swartenbroekx.
Volledig scherm
An Swartenbroekx. © rv

An Swartenbroekx kan niet meer acteren: “Mijn stem is kapot”

BVAn Swartenbroekx (53), die momenteel een nieuw leven opbouwt met haar echtgenoot Guido (67) in Andalusië, is niet meer in staat om te acteren. Dat vertelt ze in ‘Story’. “Ik heb mijn stem niet altijd onder controle.”

7 reacties

 • Mathias Hella

  2 maanden geleden
  ooit wel deftig gekunnen dan?
 • JOHAN ALBERS

  2 maanden geleden
  Ik vindt An een mooie vrouw jammer voor haar maar ik zag haar graag acteren bij de Kapioenen en bij andere dingen ging zij dat ook doen zeker. 😊
 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  Als ze niet opnieuw met de kampioenen begint, alle andere rollen mag ze zeker spelen.toffe madam.
 • Tuur schiepers

  2 maanden geleden
  Blijft een prachtige madam
 • robin tacq

  2 maanden geleden
  Geniet ervan ginder in de warmte! Bedankt voor alle uren kijkplezier.
 1. Miss België Chayenne stelt 20 jaar oudere vriend voor: “Ik heb geen man nodig, dacht ik, maar toen sloeg de vonk over”
  PREMIUM
  BV

  Miss België Chayenne stelt 20 jaar oudere vriend voor: “Ik heb geen man nodig, dacht ik, maar toen sloeg de vonk over”

  Ze groeide op in een kasteel, vandaag heeft ze haar prins op het witte paard gevonden. Miss België Chayenne Van Aarle (23) is verliefd, en iedereen mag het weten. In een exclusief gesprek stelt de uittredende Miss haar Nicolas Geniets (43) voor. Hoe leerden ze elkaar kennen? Hoe ervaren ze het grote leeftijdsverschil? En wat brengt de toekomst na haar missjaar? “Het was geen liefde op het eerste gezicht.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”
  BV

  Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”

  “Ik ben al lang blij dat Vlaamse artiesten in de bloemetjes worden gezet.” Margriet Hermans (68), die genomineerd is voor zowel een MIA als een Kastaar, kijkt vol enthousiasme uit naar de uitreiking van deze mediaprijzen. In een gesprek met ‘TV Familie’ blikt ze vooruit op deze tv-shows. Daarnaast heeft ze het ook nog over haar ambities voor de toekomst en de carrière van haar dochter Celien. “Als ik kon, zou ik haar de MIA geven voor Doorbraak van 2022.”
 2. ‘Roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer deelt rechtzetting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”
  Showbizz

  ‘Roddelko­nin­gin’ Yvonne Coldeweij­er deelt rechtzet­ting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”

  Yvonne Coldeweijer (36), de vrouw achter het Nederlandse juicekanaal ‘Life of Yvonne’, heeft een rectificatie geplaatst over haar video waarin zij beweert dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon André Hazes aan haar zou hebben gelekt. Dat doet Coldeweijer als gevolg van de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, die maandag besloot dat de vlogger moet rectificeren.