Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Alex Agnew stelt verschillende shows uit wegens stemproblemen: “Performen zonder stem is onmogelijk”

BVHet is fans van Alex Agnew (50) duidelijk niet gegund. Op zijn Instagramaccount laat de komiek weten dat hij verschillende shows moet uitstellen vanwege stemproblemen. In november vorig jaar moest Agnew ook al enkele voorstellingen verplaatsen omwille van een zware verkoudheid.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Christoff doorbreekt stilte na breuk met manager en ex-schoonbroer: “Hoe meer ik zong, hoe meer zíj verdienden”
  PREMIUM
  BV

  Christoff doorbreekt stilte na breuk met manager en ex-schoon­broer: “Hoe meer ik zong, hoe meer zíj verdienden”

  “Ik voelde me uitgeperst. Ik besefte: ik moet mezelf redden.” Eindelijk doorbreekt Christoff (46) het stilzwijgen na de breuk met zijn manager vorig jaar, waarna zus Lindsay (44) zijn nieuwe boekingsagent werd. In ‘Dag Allemaal’ vertellen de twee nu voor het eerst over de zware werkdruk onder zijn oude management, over samenwerken als broer en zus, de gevolgen voor Lindsays eigen zangcarrière en de situatie met Ritchie, de ex van de Vlaamse zanger. “Onze relatiestatus? Ik zou zeggen: ‘It’s complicated.’”