Joel Hoylaerts
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts

Alex Agnew heeft opnames ‘Fear Factor’ afgerond: “Straks ligt mijn hoofd op het kapblok, maar dat interesseert me geen hol”

BVDe zomervakantie kan beginnen voor Alex Agnew (49). De comedian heeft er net de opnames van ‘Fear Factor’ opzitten, zijn allereerste klus als presentator. Wij bezochten hem op een van zijn laatste draaidagen - met paraplu in de hand - waar hij zijn bijzondere carrièremove uit de doeken deed. “Binnenkort word ik vijftig. Ze gaan me niet blijven vragen.”

3 reacties

 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Topper den Alex, zal dit ook weer goed doen
 • Jackie Michels

  4 maanden geleden
  Altijd grappig die Alex als hij zegt dat hij in 2018 het idee kreeg voor een podcast (door een Amerikaanse host) terwijl Xander De Rycke al van 2011 met de podcast "Mosselen om half twee" bezig was. Trouwens aflevering 2 van die podcast op 2 juni 2011 was met Alex Agnew. Dus als je ergens de mosterd heb gehaald, het was bij Xander. Ere wie ere toekomt.
 • Jean Schepens

  4 maanden geleden
  dat is dan wederkerig ...NONKELJEAN
 1. “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukkige Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop
  Play

  “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukki­ge Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop

  Een griepje hield hem ei zo na thuis. Gelukkig besliste Metejoor toch af te zakken naar Q-pop, waar hij garant stond voor een dubbele triomf. Zo brulde een uitzinnig Sportpaleis niet alleen al z’n hits mee, maar schreef hij ook de allereerste Qmusic-award voor ‘Hit van het jaar Nationaal’ op z’n naam. “Ik kan het écht niet geloven”, klonk het na afloop.