Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Aisha Van Zele van ‘The Sky is the Limit’ is in verwachting: “Ons klein mirakel”

BVAisha Van Zele (37), bekend van het realityprogramma ‘The Sky is the Limit’, en haar partner Miguel Dheedene (48) verwachten samen een kindje. Dat maakte het koppel zelf bekend op Instagram. “Na elke storm komt er een regenboog’, klinkt het onder meer. Het goede nieuws komt er zo’n jaar nadat Aisha en Miguel hun ongeboren baby verloren na drie maanden zwangerschap.

 1. Botoxdokter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmisvorming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”
  Play
  Showbits
  6

  Botoxdok­ter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmis­vor­ming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”

  De Vlaamse showbizz krijgt er dankzij het zesde seizoen van ‘The Sky is the Limit’ enkele nieuwe gezichten bij. Eén van de opvallendste figuren is esthetisch arts Joshua Van der Aa (31). De Antwerpenaar studeerde Geneeskunde en leidt al enkele jaren een droomleven in Londen. Hij geeft dat hij last heeft van beroepsmisvorming en dagelijks mensen bekijkt welke ingrepen ze zouden kunnen doen. Zouden kunnen, maar niet noodzakelijk. “Schoonheid zit vaak ook in de imperfectie”, vertelt hij aan Senne in een nieuwe Showbits.