Arnold Willems (en partner An)
Volledig scherm
Arnold Willems (en partner An) © Kristof Ghyselinck

Acteur Arnold Willems (90) - Georges uit ‘Wittekerke’ - onverwacht overleden

ShowbizzActeur Arnold Willems, die in maart 90 jaar oud werd, is vandaag onverwacht overleden. Dat meldt zijn plusdochter, actrice Tania Kloek, aan onze redactie. Een doodsoorzaak werd niet bekend gemaakt. Willems was vooral bekend van zijn rol als Georges in ‘Wittekerke’.

 1. Sven Ornelis openhartig over gezondheid: “Ik voelde al langer dat ik iets aan mijn gewicht moest doen”
  BV

  Sven Ornelis openhartig over gezondheid: “Ik voelde al langer dat ik iets aan mijn gewicht moest doen”

  Sven Ornelis deelde via zijn website ‘Would Be Chef’ een openhartige getuigenis over zijn gezondheid. Donderdag voelde Sven zich plots duizelig, zo schrijft hij in zijn blog. “Ik had geen vermoeden wat de oorzaak was van die rare appelflauwte, maar ik heb voor de veiligheid toch maar even mijn bloeddruk gemeten”, legt hij uit. “En de uitslag daarvan was niet zo fraai. Ik had gewoon 185 op 122. Veel te hoog.”
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.