Piet Huysentruyt
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Huysentruyt © Dieteracquaert

Acht jaar na zijn abrupte afscheid van het scherm is Piet Huysentruyt terug: “Blij dat ik niet als rancuneuze oude zak ben achtergebleven”

BV“Zonder mijn vrouw was mijn leven één groot brokkenparcours geweest.” Het zijn de woorden van Piet Huysentruyt (59), die in Dag Allemaal vertelt over z’n terugkeer naar het scherm met een nieuwe reeks ‘SOS Piet’. De topchef licht een tipje van de sluier op over het programma en vertelt over zijn familie en zijn leven in Zuid-Afrika. “Vroeger was ik een wandelende staaf dynamiet, die op elk moment kon ontploffen.”

29 reacties

 • walter dierckx

  4 maanden geleden
  De piet is en blijft de beste als je naar die andere kijkt heb je een hele winkel aan speciallekes nodig die werkt ten minste met producten die de meeste mensen in huis hebben.piet blijft nummer 1 voor ons.
 • Jean Schepens

  5 maanden geleden
  de peper- en zoutfabrikanten zijn alvast in een euforische stemming ! ... NONKELJEAN
 • Georgessiam Georgessiam

  5 maanden geleden
  Vele mensen zitten niet te wachten op de avonturen van SOS Piet in de huiskamers. Dit heeft uitsluitend aan zijn eigen te danken.Dat hij een goede kok is die de kneepjes van het vak kent daar ligt het niet. Ik vind dat Pietje denegerend en arrogant overkomt bij de mensen. Zo heb je ook nog Jeroen Meurs met zijn kinderlijke uitspraken dat irriteert me enorm.
 • leen hanssens

  5 maanden geleden
  Piet doet zich voor als lesgever, wat hebben we vandaag geleerd? Ik kan hem missen.
 • andre jacobs

  5 maanden geleden
  Gelukkig is er Netflix
 1. Nieuwbakken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”
  PREMIUM
  BV

  Nieuwbak­ken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”

  Het voetballen heeft hij achter zich gelaten, maar sport blijft in het bloed zitten van Olivier Deschacht (41). De voormalige verdediger opende zo een eigen sportcafé en blijft actief om in vorm te blijven. “Ik ben een beetje ijdel”, geeft hij toe in ‘PRIMO’. Een gesprek over het leven na de topsport, er goed blijven uitzien en zijn twee geliefde kinderen. “Ik wil niet met een uitgezakt lichaam in de studio gaan zitten.”
 1. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”