Kat Kerkhofs, Jef Vermassen, Koen De Bouw en 18 andere top-BV's verklappen hoe zij de liefde laten duren.
Volledig scherm
PREMIUM
Kat Kerkhofs, Jef Vermassen, Koen De Bouw en 18 andere top-BV's verklappen hoe zij de liefde laten duren. © Jelle Vermeersch / Pieter-Jan Vanstockstraeten

21 BV’s over hoe zij de liefde met hun partner laten duren: “Als je voortdurend bang bent voor bedrog, lukt het niet”

Wat maakt dat de liefde kan blijven duren? We stellen ons die vraag allemaal weleens. Het is ook één van de ‘16 Vragen van De Wachter’ die journaliste Sabine Vermeiren het afgelopen anderhalf jaar aan tientallen Bekende Vlamingen voorlegde. In september zijn de ‘16 Vragen’ er terug, maar om u intussen zoet te houden delen wij hier de 21 strafste inzichten van BV’s over de liefde. Van Kat Kerkhofs en Jef Vermassen tot Koen De Bouw en vele anderen: hier verklappen hoe ze de liefde laten duren.

5 reacties

 • Luc Caels

  1 maand geleden
  Ik ken er ook, "ooit waren we een goed koppel", en dan bang om uit elkaar te gaan, materialisch vooral. Dus nu noemen ze dat een fake huwelijk. Triestig.
 • Johnny Red

  1 maand geleden
  Het belangrijkste is elkaar niet opeisen. Jij nog anderen hebben iets te zeggen over iemand anders zijn/haar leven. Geef raad en sta je naasten bij. Doe goed en ontvang goed dat moet de levenswijze zijn. En zo kom je al een heel eind verder in de liefde.
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Ik vind niet dat men zoiets moet delen op de sociale media maar tegenwoordig wordt alles verteld ook als ze een scheet laten.
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Ik was niet bang maar ze deed het wel.!!!!
 • Dirk Tuymans

  1 maand geleden
  Ik ken een koppel die een speciale app op hun smartphone staan hebben om mekaar in het oog te houden…En ja, het zijn volwassen mensen. Niet te geloven feitelijk. Precies pubers..