1. Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou openhartig over haar jeugd: “Mijn moeder vertellen dat ik ongehuwd zwanger was, was het allermoeilijkst”
  Showbizz

  Ket­net-wrap­per Sarah Mouhamou openhartig over haar jeugd: “Mijn moeder vertellen dat ik ongehuwd zwanger was, was het allermoei­lijkst”

  Sarah Mouhamou (26) is al acht jaar lang bijna dagelijks op televisie te zien. Daarnaast werd de Ketnet-wrapper zo’n vier jaar geleden mama van haar eerste kindje. In een interview met De Morgen vertelt het televisiegezicht nu openhartig over haar jeugd. “Toen ik besliste om het huis uit te gaan, heb ik een jaar geen contact gehad met mijn mama.”
 1. Freek blijft slapen bij influencerskoppel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Freek blijft slapen bij influen­cers­kop­pel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Céline Dept en Michiel Callebaut zijn samen CEMI voor hun meer dan 15 miljoen volgers op Youtube en TikTok. Influencers, pur sang, en van het eerste uur. Met meerdere keren per week nieuwe filmpjes over voetbal, voetbaltruukjes, online trends en creatieve challenges. Ze hebben een eigen kledinglijn, eigen schoenen, een Gouden K (van Ketnet) voor een uit de hand gelopen coronalied, en bijna een eigen achtbaan in Plopsaland. Al stak een online petitie daar toen een stokje voor. Kortom: beroemdheden. Freek Braeckman mag bij hen blijven slapen en krijgt een uniek beeld achter de schermen van het populairste influencersduo van het land.
 1. Tom De Cock over het belang van een dag tegen homofobie: “Op hotel vaak aparte bedden voor mij en m’n man”
  Play
  BV

  Tom De Cock over het belang van een dag tegen homofobie: “Op hotel vaak aparte bedden voor mij en m’n man”

  Het is vandaag de Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie (IDAHOT). En dat zo’n dag nog altijd nodig is, ondervinden Q-dj’s Tom De Cock (38) en Jana De Wilde (24) nog vaak in het dagelijkse leven. “Als ik op vakantie ga met mijn man, staan er nog vaak twee aparte bedden op hotel. Dan kan je weer gaan uitleggen aan de receptie dat wij een getrouwd koppel zijn”, vertelt Tom. Ook Jana De Wilde, zelf transpersoon, heeft het idee dat ze zich nog te vaak moet verstoppen op straat. Wat de radiopresentatoren vandaag in petto hebben, vertellen ze in een nieuwe Showbits.
 1. De wonderjaren van Metejoor (31) en zijn zus Lisa (29): “Mijn ouders hebben mij nooit horen zingen als kind”
  PREMIUM
  BV
  1

  De wonderja­ren van Metejoor (31) en zijn zus Lisa (29): “Mijn ouders hebben mij nooit horen zingen als kind”

  In ‘The Voice Kids’ (VTM) is hij coach van jonge zangtalenten, maar hoe was Joris Van Rossem, beter bekend als Metejoor, zelf toen hij nog een ‘kid’ was? Wij doken in de fotoalbums van de zanger en zijn zus, die zelf ook door de podiummicrobe gebeten is. “Lisa deed mee aan wedstrijden en sprong voortdurend op een podium. Ik was keifier op haar en tegelijk ontzettend kwaad op mezelf: waarom durf je dat niet?”
 2. Sean Dhondt voelt zich eindelijk weer goed in zijn vel: “Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben”
  BV
  1

  Sean Dhondt voelt zich eindelijk weer goed in zijn vel: “Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben”

  Het zijn enkele bewogen jaren geweest voor Sean Dhondt (38). De zanger raakte betrokken in een sexting-schandaal. Niet veel later kwam er ook een einde aan zijn huwelijk met Allison Scott. Ondertussen gaat het de presentator weer voor de wind. Momenteel is Sean nog te zien in ‘Ketnet Musical’. Daarnaast is hij ook al zo’n 1,5 jaar samen met zijn nieuwe vriendin Maithé. “Laten we zeggen dat ze mij jong en actief houdt.”