1. Klaasje Meijer vanuit Hollywood, waar ze acteerles volgt: “Heel fijn dat mensen me hier niet kennen”
  BV

  Klaasje Meijer vanuit Hollywood, waar ze acteerles volgt: “Heel fijn dat mensen me hier niet kennen”

  Ex-K3'tje Klaasje Meijer (28) verblijft momenteel een maand in Los Angeles om er acteerlessen te volgen aan The Lee Strasberg Theatre & Film Institute, waar sterren als Angelina Jolie en Scarlett Johansson ook hun acteertalent hebben bijgeschaafd. In ‘Play Café’ vertelt ze meer over die ervaring. “Ik ben me heel erg aan het verdiepen in method acting. Het is een superinspirerende omgeving om acteerles te krijgen.” En nu ze in Hollywood zit, droomt ze dan ook om daar ontdekt te worden? “Zo groot dromen ga ik niet doen. Maar ja, you never know. Je weet nooit wie je tegenkomt”, zegt het ex-K3'tje. Heimwee heeft de Nederlandse voorlopig niet. “Het is wel fijn dat mensen me hier niet kennen.”
 2. “Een maand geen inkomen? Part of the job”: dit is Ender Scholtens, de man die alles gedaan krijgt van de BV’s
  PREMIUM
  BV

  “Een maand geen inkomen? Part of the job”: dit is Ender Scholtens, de man die alles gedaan krijgt van de BV’s

  “Het is toch veel leuker om aan Erik Van Looy te vragen of hij slimmer is dan een baviaan dan hoe het verliep op de set van ‘Loft’?” Ender Scholtens scoort met zijn ‘Gossip Guy Podcast’ waarin hij BV’s onderwerpt aan een absurd vragenvuur. Waarom staan de BV’s te springen om bij de YouTuber, TikTokker en podcaster op de sofa te zitten? Een gesprek over zijn zotste BV-gesprekken en hoe hij omgaat met al dat succes, dat ook een keerzijde kent. “Ik had een maand lang geen inkomen.”
 3. Ex-mollen Gilles en Elisabet blikken terug op hun avontuur: “Haatberichten? Ik krijg de laatste tijd vooral dickpics”
  PREMIUM
  BV

  Ex-mollen Gilles en Elisabet blikken terug op hun avontuur: “Haatbe­rich­ten? Ik krijg de laatste tijd vooral dickpics”

  Hij was de snoodaard in 2016, zij de saboteur in 2019. Toch noemen Gilles Van Bouwel (34) en Elisabet Haesevoets (37) hun deelname aan ‘De Mol’ nog steeds een hoogtepunt dat hun leven compleet veranderde. In een dubbelinterview vertellen ze over de soms gemene reacties op hun deelname, herkend worden op de operatietafel en de carrièreswitch van Elisabet. “Ik ben een controlefreak: ik spuit mezelf gewoon Botox in.”
 1. Karen Damen wil carrière weer in stroomversnelling brengen: “Het mocht weer wat meer zijn dan losse flodders”
  PREMIUM
  BV

  Karen Damen wil carrière weer in stroomver­snel­ling brengen: “Het mocht weer wat meer zijn dan losse flodders”

  “Het is misschien lelijk om te zeggen, maar ik hou van aandacht”, zegt Karen Damen (48) in ‘Dag Allemaal’. En dus gaat de zangeres eind dit jaar toeren met haar eerste onewomanshow, onder begeleiding van haar gloednieuwe manager William Vaesen, de ontdekker van K3. Opmerkelijk, want tot dusver beheerde manlief Anthony haar agenda. Karen vertelt waarom ze die samenwerking nu stopzet, wat er nog op de planning staat - “Een K3-reünie? Waarom niet” - en hoe ze de frustraties van vroeger zal vermijden. “Toen ik het tegen Kristel vertelde, zei ze: ‘Ge weet waar ge aan begint, ge kent hem, hé’.”
 2. Na de tattoo’s en de haarproducten: voormalig ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio opent Grieks restaurant

  Na de tattoo’s en de haarproduc­ten: voormalig ‘Temptation Is­land’-verleider Fabrizio opent Grieks restaurant

  “Mijn oudste broer is een dromer, maar hij heeft ze nooit echt durven najagen. Dus toen heb ik hem een zetje gegeven.” En dus begint voormalig ‘Temptation Island’-verleider en Fabrizio Tzinaridis (30) samen met hem een Grieks restaurant. De voormalige Bachelor zal er weliswaar niet zelf in de keuken staan. “Ik ben een meester als het aankomt op eieren bakken, maar daar stopt het.”
 3. Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegenslagen probeer ik te blijven lachen”
  PREMIUM
  BV

  Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegensla­gen probeer ik te blijven lachen”

  “Niets zo leuk als zo’n gigantische camion besturen.” Na haar job als Cupido in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ toont Ruth Beeckmans (40) zich opnieuw van haar meest menslievende kant. Als vrachtwagenchauffeur Erika komt ze in ‘Aller/Retour’ namelijk in contact met transmigrant Idy. Een rol waarmee Ruth - na ‘Rosie & Moussa’ uit 2018 - demonstreert dat ze ook het serieuze werk aankan. “Voor deze rol heb ik zelfs - in sneltempo - mijn C-rijbewijs gehaald.”
 1. Vrouw die Adriaan Van den Hoof beschuldigde reageert: “Dat iemand hem een loer wil draaien, is dikke zever”
  PREMIUM
  BV

  Vrouw die Adriaan Van den Hoof beschuldig­de reageert: “Dat iemand hem een loer wil draaien, is dikke zever”

  Een succesvolle expo en een spijtbetuiging in ‘De tafel van vier’. Keert Adriaan Van den Hoof (50) straks terug naar het scherm? Volgens experts liggen de kaarten gunstig voor de ex-‘Switch’-presentator. En dat roept gemengde gevoelens op bij één van de vrouwen die klacht indiende tegen hem wegens grensoverschrijdend gedrag. In ‘Dag Allemaal’ geeft ze haar kijk op de zaak. “Grensoverschrijdend gedrag gaat over veel meer dan het seksuele. Hij heeft mij enorm veel pijn gedaan.”
 1. ‘Dertigers’-acteur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-ac­teur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”

  Hij won ‘So You Think You Can Dance’, was ei zo na profvoetballer en scoort nu zijn eerste hoofdrol in ‘Dertigers’. Maar Malik Mohammed (30) weet waar hij vandaan komt. Op zijn achtste ruilde hij de straten van Nairobi voor een woonwijk in Boom. Alles moest hij opnieuw leren. “Toen ik hier voor het eerst op restaurant ging, wachtte ik met eten om te kijken hoe anderen het deden.”
 2. ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologische klok niet tikken”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologi­sche klok niet tikken”

  Sofie Joan Wouters (37) heeft weinig gemeen met haar personage uit ‘Dertigers’. Waar chaoot Nele niets moet weten van traditionele relaties, is Sofie Joan net bevallen van haar eerste dochtertje. Een mirakel, want na teelbalkanker was haar vriend Frederik onvruchtbaar verklaard, vertelt ze. Een gesprek over stress voor het moederschap, tranen bij het kopen van haar appartement en de goeie band die ze heeft met de ‘Dertigers’-cast. “Het was fantastisch toen ik erachter kwam dat ik zwanger was.”
 1. Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendarische snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon
  TV

  Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendari­sche snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon

  Weerman Bram Verbruggen brengt een origineel eerbetoon aan collega Frank Deboosere, die vandaag na 36 jaar met pensioen gaat. Een maand lang laat hij z’n snor staan om zo het weerbericht te presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelt Bram in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank.”
 2. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrijven, dus ook BV's”
  Showbits
  20

  Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrij­ven, dus ook BV's”

  Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is gestart met een bommetje. Eindelijk weten we wie de tiende kandidaat is: acteur Matteo Simoni (35). Hij sneuvelde al meteen in de eerste aflevering. Desna checkt bij presentator Gilles De Coster waarom de makers zo graag een BV in het programma wilden. “We zeggen al jaren dat iedereen zich mag inschrijven, die belofte moesten we dan maar eens waarmaken”, vertelt hij. Bekijk zijn reactie in een nieuwe Showbits.
 2. Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunistische tv- bazen”
  PREMIUM
  BV
  62

  Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunis­ti­sche tv- bazen”

  De voorbije weken kwam ‘De Vermeires’ een paar keer onder vuur te liggen. Ook tv-columnisten lieten niet na om hun licht te laten schijnen over Jacques Vermeire (71) en zijn gezin. Eén iemand wordt daarbij extra onder de loep genomen: dochter Julie Vermeire (24). Want Jacques verbergt het niet, hij wil met deze docusoap vooral de tv-loopbaan van zijn dochter een duwtje geven. Maar krijgen kinderen van BV’s nu écht meer kansen in de Vlaamse showbizz. ‘TV Familie’ zocht het uit.
 3. Ex-Miss België Chayenne Van Aarle is opnieuw single: “Dat ongeval heeft mijn kijk op het leven veranderd”
  PREMIUM
  BV

  Ex-Miss België Chayenne Van Aarle is opnieuw single: “Dat ongeval heeft mijn kijk op het leven veranderd”

  Haar wonden en haar rug beginnen langzaamaan te herstellen. Maar haar hart moet nu helen. Ex-Miss België Chayenne Van Aarle (23) is anderhalve maand na de horrorcrash die ze overleefde opnieuw single. “Dat ongeval deed me beseffen dat ik rust voor mezelf moet nemen”, reageert ze. “Nicolas en ik zijn na drie maanden uit elkaar.” De ex-Miss vertelt openhartig over de pijnlijke reden waarom zij en Nicolas een punt hebben gezet achter hun relatie.
 1. Ludo Hellinx zit na ontslag bij ‘Familie' nog steeds zonder werk: “Zelf vragen om een rol? Zo werkt het niet”
  PREMIUM
  BV

  Ludo Hellinx zit na ontslag bij ‘Familie' nog steeds zonder werk: “Zelf vragen om een rol? Zo werkt het niet”

  Ludo Hellinx (67) is dankzij de herhalingen van ‘Familie’ én ‘Flikken’ alomtegenwoordig op scherm. Toch zit de acteur thuis zonder werk. Vorig jaar reageerde hij nog verbitterd op z’n ontslag bij ‘Familie’, maar nu laat hij de deur op een kier staan. “Hoop doet leven”, klinkt het in ‘Primo’. En kijk, binnenkort zullen we hem nogmaals in de VTM-soap zien opduiken. “Hopelijk komt er nog nieuw tv-werk.”
 2. Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelgevraagd internationaal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzondering”
  PREMIUM
  BV

  Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelge­vraagd internatio­naal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzonde­ring”

  België gaat op zoek naar een toekomstig topmodel van eigen bodem, en wie beter dan Hannelore Knuts (45) om die zoektocht - die te zien zal zijn op Streamz - in goede banen te leiden? “Uiteraard zal ik kritiek geven, maar opbouwende. Ik ga niet de bitch uithangen.” In een interview met ‘Story’ vertelt het Limburgse model, dat nog altijd furore maakt op de catwalk, alvast wat meer over haar aanvaring met modekoning Valentino, haar terugkeer naar België en het financiële aspect. “Aan een fotoshoot voor een magazine hou ik misschien maar 100 euro over.”
 1. Jan Verheyen viert zestigste verjaardag: “Mensen vonden mij arrogant, maar in Hollywood zijn de scherpe kantjes er afgevijld”
  PREMIUM
  BV

  Jan Verheyen viert zestigste verjaardag: “Mensen vonden mij arrogant, maar in Hollywood zijn de scherpe kantjes er afgevijld”

  Het is een dubbel jubileum-jaar voor Jan Verheyen: zaterdag viert hij zijn 60ste verjaardag en heeft de regisseur welgeteld 20 films op zijn naam staan. Hij beseft dan ook dat hem minder tijd rest dan hij al achter de kiezen heeft. Vanaf deze zomer drukt Verheyen daarom even op de pauzeknop. De filmregisseur vertelt openhartig aan ‘Primo’ over zijn carrière, het vaderschap en zijn sabbatjaar. “Samen met mijn vrouw Lien en dochter Anna ga ik enkele grote reizen maken.”
 2. KIJK. Véronique - Mummie - De Kock waagde zich tijdens Miss België-finale al aan ‘Without you’ van Mariah Carey
  BV
  8

  KIJK. Véronique - Mummie - De Kock waagde zich tijdens Miss Bel­gië-finale al aan ‘Without you’ van Mariah Carey

  Véronique De Kock (45) heeft zich in de afgelopen weken meer dan één keer bewezen in ‘The Masked Singer’, maar het was zeker niet de eerste keer dat onze favoriete Mummie met een microfoon in haar handen op het podium stond. Tijdens de finale van Miss België in 1995, die ze uiteindelijk won, waagde ze zich al eens aan ‘Without you’ van Mariah Carey. Al klonk de brunette destijds heel wat minder toonvast... “Die beelden achtervolgen mij al bijna dertig jaar.”
 3. Johan Verstreken over mishandeling in z'n tienerjaren: “Hij werd heel agressief eens hij gedronken had”
  PREMIUM
  BV

  Johan Verstreken over mishande­ling in z'n tienerja­ren: “Hij werd heel agressief eens hij gedronken had”

  “Je wenst niemand dood, maar toen mijn vader stierf, voelde dat als een opluchting voor mijn moeder en mij.” Het boek is hard. Net als zijn jeugd. In ‘Over leven na ... kindermishandeling’ - een boek van Valerie Van Peel, Meredith Van Overloop, Anna Defossez en Peter Adriaenssens - vertelt voormalig VRT-coryfee Johan Verstreken (59) openlijk over zijn tienerjaren. De klappen van zijn vader, de machteloosheid van zijn moeder en de wonden die nooit nog worden geheeld. “Je kropt dingen op, je schaamt je, maar ooit moet het eruit.”
 1. Celien Hermans wil graag kinderen: “Maar met mijn diabetes wordt een zwangerschap verre van evident”
  PREMIUM
  BV

  Celien Hermans wil graag kinderen: “Maar met mijn diabetes wordt een zwanger­schap verre van evident”

  Celien 2.0. Een betere omschrijving is er niet voor de jonge vrouw wier leven sinds haar herseninfarct en maagverkleining in 2018 zo’n drastische wending nam. Haar zangcarrière als Celien Hermans zit op kruissnelheid, in januari werd ze 30 en voor haar ogen vormt zich een duidelijk toekomstbeeld. Mét een gezin en kinderen. “Ik wil niet zoals ons mama wachten tot ik 38 ben”, zegt de dochter van Margriet aan ‘Dag Allemaal’.
 2. ‘Dertigers’-actrice Carmen Rafaelle Lauwers opent eigen keramiekatelier in Antwerpen
  BV

  ‘Dertigers’-actrice Carmen Rafaelle Lauwers opent eigen keramieka­te­lier in Antwerpen

  Carmen Rafaelle Lauwers, bekend als Caroline uit de vorige lichting ‘Dertigers', heeft haar eigen keramiekatelier geopend in Antwerpen. Caraf is voor haar een echt passieproject, waar ze zich volledig op gaat storten. Al wil ze haar passie voor acteren nog niet volledig loslaten. “Ik las eens dat keramiek draaien het nieuwe yoga of pilates is, daar kan ik me helemaal in vinden”, vertelt ze aan ‘Gazet van Antwerpen’.