Jens Lehmann.
Volledig scherm
Jens Lehmann. © Photo News

“Zit hij daar om het quota zwarten te respecteren?”: racistische opmerking komt ex-topdoelman Lehmann duur te staan

BundesligaDe Duitse ex-international Jens Lehmann zetelt niet meer in het bestuur van voetbalclub Hertha Berlijn, nadat hij zich racistisch had uitgelaten over ex-speler Dennis Aogo. Dat heeft een woordvoerder bevestigd.

0 reacties

 1. “De geruchten kloppen niet”: Alphonso Davies (Bayern) niet langer powerkoppel met Jordyn Huitema (PSG), maar dat heeft niets met overspel te maken
  Time-Out

  “De geruchten kloppen niet”: Alphonso Davies (Bayern) niet langer powerkop­pel met Jordyn Huitema (PSG), maar dat heeft niets met overspel te maken

  Ze hadden elkaar leren kennen in Canada voor ze furore maakten in het buitenland. Zij bij PSG, olympisch kampioene in Tokyo ook. Hij bij Bayern München. Op hun zestiende al gescoord voor de A-ploeg van hun land, zowel zij als hij als jongste ooit. Ze hadden hun eigen YouTube-kanaal. Maar nu is er, na een relatie van vijf jaar, een einde gekomen aan een van de meest geliefde powerkoppels in het internationale voetbal: Alphonso Davies en Jordyn Huitema, beiden 21.
 2. Waanzinnig: Lewandowski heeft onbereikbaar geacht record Gerd Müller bijna te pakken
  Bundesliga
  10

  Waanzinnig: Lewandow­ski heeft onbereik­baar geacht record Gerd Müller bijna te pakken

  Robert Lewandowski had gisteren twee redenen om te feest. Enerzijds was er de negende opeenvolgende titel voor Bayern, maar de Pool staat ook op het punt om een record dat voor de eeuwigheid bestemd leek te breken. De 32-jarige spits van Bayern München hoeft na zijn hattrick tegen Borussia Mönchengladbach (6-0) nog maar één keer te scoren om zijn legendarische voorganger Gerd Müller te evenaren.