Eleven Sports
Volledig scherm
© Eleven Sports

Wolfsburg-verdediger trekt aan noodrem met hallucinante tackle, Casteels moet zich na 673 minuten nog eens omdraaien

Buitenlands voetbalKoen Casteels heeft zich zaterdag na 673 minuten zonder tegendoelpunt nog eens moeten omdraaien, op bezoek bij Hoffenheim. Maar na de wedstrijd ging vooral de rode kaart van Wolfsburg-ploegmaat Paulo Otavio over de tongen. De Braziliaan trok in de slotminuten aan de noodrem met een vliegende tackle.

10 reacties

 • Johan Braeckman

  1 jaar geleden
  Ongepast dat men nog maar durft te spreken dan "zich opofferen voor het team" alle fouten die duidelijk met opzet gemaakt worden om het spel van de tegenstander te stoppen moeten veel harder bestraft worden. Zo belet men dat er nog mooie acties gebeuren of mooi voetbal kan wordt gespeeld. Als je op een faire manier in de wind wordt gezet, maakt een ander wel de fout "in het belang van het team" wat is da voor een uitleg. In deze die kerel schorsen voor de rest van het seizoen!
 • Jéjou

  1 jaar geleden
  Da's eentje voor de ploeg nemen! Spits had al 5min daarvoor moeten schieten in leeg doel. Niets gevaarlijks voor andere speler, respect voor de "offering" :p
 • Joeri D'hollander

  1 jaar geleden
  Terecht rood. Zijn tackle was zeker bedoelt om de man af te stoppen en niet om de bal te recupereren. Ik vind het wel duidelijk zichtbaar dat hij geen intentie had om de speler te kwetsen. Rood en de normale schorsing daar bij hoordende lijkt me voldoende. Hij heeft zich opgeofferd voor het team. Er zijn ook al verdedigers die een zeker doelpunt van de lijn hebben gehaald met de hand om het team te redden. Dat is net hetzelfde.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Dit is echt de tegenstrever proberen te verwonden voor zulke overtredingen een jaar schorsen
 • PASCALE MISTLER

  1 jaar geleden
  Patrick Vriends waarom ? 3 weken is genoeg. pracht van een tekkel met de bedoeling van de tegenstander zeker niet te kwetsen.