AFP
Volledig scherm
© AFP
SC Freiburg FRE
2
EINDE
1
Borussia Dortmund BVB
 • 6' Goal Vincenzo Grifo
 • 53' Goal Roland Sallai
 • Yannik Keitel Goal 59'

Witsel en Dortmund gaan onderuit op bezoek bij Freiburg, Nmecha en Lukebakio trefzeker in Wolfsburg-Hertha

BundesligaBorussia Dortmund is het maximum van de punten na twee speeldagen al kwijt. Axel Witsel en co verloren met 2-1 op het veld van Freiburg. Het Wolfsburg van Casteels, Bornauw en Vranckx won dan weer van het Hertha Berlijn van Boyata en Lukebakio. 

0 reacties

 1. De trainersgrap van Schalke dit seizoen: van coach zonder licentie tot trainer die namen eigen spelers vergeet
  Bundesliga

  De trainers­grap van Schalke dit seizoen: van coach zonder licentie tot trainer die namen eigen spelers vergeet

  De eerste trainer van Schalke 04 dit seizoen vloog al na twee speeldagen en een pandoering vanjewelste de deur uit. Daarna kwam er eentje die de spelersgroep maar niet in het gareel kon houden. Dan leken Die Köningsblauen eindelijk een goeie gevonden te hebben, maar dan was zijn trainerslicentie na amper twee wedstrijden niet meer geldig. En de laatste, tja, die vergiste zich in de namen van zijn eigen spelers.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.