Robert Lewandowski maakt een selfie nadat Bayern voor de negende keer op rij kampioen geworden is.
Volledig scherm
Robert Lewandowski maakt een selfie nadat Bayern voor de negende keer op rij kampioen geworden is. © Peter Kneffel/dpa-Pool/dpa

Waanzinnig: Lewandowski heeft onbereikbaar geacht record Gerd Müller bijna te pakken

BundesligaRobert Lewandowski had gisteren twee redenen om te feest. Enerzijds was er de negende opeenvolgende titel voor Bayern, maar de Pool staat ook op het punt om een record dat voor de eeuwigheid bestemd leek te breken. De 32-jarige spits van Bayern München hoeft na zijn hattrick tegen Borussia Mönchengladbach (6-0) nog maar één keer te scoren om zijn legendarische voorganger Gerd Müller te evenaren.

10 reacties

 • Hans Verelst

  1 maand geleden
  Bayern? Volgens west Vlamingen spelen die toch in België?
 • Arie De Preter

  1 maand geleden
  @ Daniel ketels idd Bayern is een voorbeeld!
 • koenraad decapmaker

  1 maand geleden
  Meneer Bressinck, Ik heb een andere match gezien. Borussia had zijn punten hoognodig om europees voetbal te spelen. Respect aub voor een speler waar hier veel te weinig aandacht wordt gegeven in tegenstelling tot onze zogezegde sterren van de rode duivels. Die Lewandowski is echt andere koek.
 • Daniel Ketels

  1 maand geleden
  Bayern München is dan ook de enige echte topclub. Zonder schulden, geen eigendom van een sjeik, oligarch of steenrijke Amerikaan. Vier grote sponsors, 300.000 leden en geleid door ex voetballers. Heel wat anders dan Real, City en co.
 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Die van Borussia gingen gewoon opzij om hem te laten scoren, triestig! Voor mij blijft Müller nog altijd de beste doelpuntenmaker van de Bundesliga! Ze gaan ook nog wel een paar penalty's krijgen zodat hij er zeker 40 gaat maken!