Amadou Haidara, Kevin Kampl en Josko Gvardiol na het nieuwe puntenverlies tegen Köln.
Volledig scherm
PREMIUM
Amadou Haidara, Kevin Kampl en Josko Gvardiol na het nieuwe puntenverlies tegen Köln. © EPA

Volgende tegenstander Leipzig flirt met crisis: het ideale moment voor Club om toe te slaan?

Buitenlands voetbalDisclaimer: dit artikel voorspelt niet de exacte waardeverhouding tussen Leipzig en Club Brugge over tien dagen in de Champions League. Noch is de gemiste start van de Red Bull-club in de Bundesliga (4 op 15) een garantie voor betere winstkansen. Een stand van zaken bij de volgende tegenstander van Club.

11 reacties

 • dirk claeys

  1 maand geleden
  Twee red bull teams die , met veel centen hoog zijn geraakt, elk jaar miljoenen verkoop, hun kwaliteit is driemaal zo hoog als in Brugge!
 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Net dan zijn die ploegen gevaarlijk. Een gelijkspel in Leipzig zou al een heel goed resultaat zijn !
 • Dirk Jansen

  1 maand geleden
  Aan Domien Deschutter , als je bij iedere topploeg het geld , de oliebaronnen en de sjeiks wegneemt dan blijft er geen enkele topploeg over . Allemaal worden ze gesponsord door multinationals of miljonairs of miljardairs , voetbal draait nog enkel voor veel te veel geld .Hoog tijd dat er daar limieten worden opgelegd zo dat er meer FairPlay is !
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Zelf had ik tegen deze drie wereldtoppers gerekend op een 0 op 18 wat helemaal geen schande zou geweest zijn maar nu dat we al 1 onverhoopt punt hebben kan niks ons nog overkomen. Komt er nog iets bij dan is dat gewoon bonus en komt er niks meer bij...so what.
 • Peter D'Hanis

  1 maand geleden
  Een Bundesliga-ploeg in crisis is nog altijd stukken beter dan de beste ploeg uit de Belgische competitie.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.