Dompé juichend in het shirt van Zulte Waregem.
Volledig scherm
Dompé juichend in het shirt van Zulte Waregem. © Photo News

Tijdens illegale straatrace vol op bushokje: Jean-Luc Dompé, ex-aanvaller van AA Gent, maakt het bont in Duitsland

Met 7 assists en een goal in 13 matchen had Jean-Luc Dompé (27) zijn intrede bij Hamburg in de Duitse tweede klasse niet gemist, maar de Franse flankaanvaller blijkt nu ook een brokkenpiloot te zijn. Volgens Bild en het regionale medium Abendblatt knalde de gewezen speler van Standard, AA Gent en Zulte Waregem gisteravond tijdens een illegale straatrace op een bushokje.

4 reacties

 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Die hebben gewoon geen greintje verstand !
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Hij is toch zo druk bezig met zijn vak. Als ge wilt racen doe dat op een circuit daar staan geen bushokjes.
 • Eddy Jans

  2 maanden geleden
  Hij zal snel kennismaken met de Duitse Grundlichkeid er wordt daar niets door de vingers gezien.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Gewoon zijn loon afpakken en uit de club Stampen voor een jaar ze moeten een voorbeeld zijn en niet denken dat ze een filmpje moeten naspelen als een bende kinderen
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  14

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.