Thorgan Hazard sluit aan bij Borussia.
Volledig scherm
Thorgan Hazard sluit aan bij Borussia. © twitter @BVB

Thorgan Thursday: Hazard sluit na Witsel en Meunier opnieuw aan bij Borussia Dortmund

BundesligaNa een voorbereiding van bijna vier weken zonder EK-gangers is het lange wachten op de topspelers voor Marco Rose, de nieuwe trainer van Borussia Dortmund, zo goed als voorbij.

0 reacties

 1. Maakt Lewandowski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”
  Bundesliga
  2

  Maakt Lewandow­ski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”

  Robert Lewandowski blijft zijn vertrekwens bij Bayern München van de daken schreeuwen. De Poolse spits, morgen oog in oog met de Rode Duivels, zegt dat er iets “gestorven” is in de relatie tussen hem en de Duitse recordkampioen. ‘Lewa’ (33) diende vorige maand een transferverzoek in — hij wil koste wat het kost naar FC Barcelona. Dat zint het Beierse bestuur alles behalve.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.