Volledig scherm
PREMIUM

Thorgan Hazard, de uitblinker in Bundesliga met straffere cijfers dan Eden: “Interesse Real? Dat zal dan voor het B-team zijn”

BundesligaHet Duitse voetbalblad ‘Kicker’ rekent Thorgan Hazard (25) bij de beste Bundesliga-spelers, zijn stats zijn ­zowaar beter dan die van broer Eden bij Chelsea en hij staat op de radar van buitenlandse topclubs. Hoog tijd om eens langs te lopen bij Borussia Mönchengladbach. “Ik zal dan toch ook een beetje talent hebben.”

2 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  3 jaar geleden
  Al hij het zegt is het een realistische jongen.
 • Carlos Simonis

  3 jaar geleden
  Eindelijk een speler met beide beentje op de grond. Natuurlijk is Thorgan Hazard is geweldige voetballer en blinkt hij wekelijks uit in het Duitse voetbal. Laat hem voorlopig lekker daar blijven, hij heeft het naar zijn zin, en het plezier straalt van hem af. En als hij zich steeds verder ontwikkelt komen de andere topclubs wel.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.