Thomas Meunier
Volledig scherm
Thomas Meunier © Photo News

Thomas Meunier vindt maar moeizaam zijn weg bij Dortmund: “Hij dreigt een flop te worden”

BundesligaDie Gelbe Wand sloot Axel Witsel en Thorgan Hazard snel in de armen, maar van de capaciteiten van Thomas Meunier zijn ze in Dortmund nog niet overtuigd. De Rode Duivel die deze zomer transfervrij van PSG overkwam, liet tot dusver een povere indruk na. De Duitse media sparen hem niet en namen hem deze week onder vuur.

 1. Trio Rode Duivels in Dortmund: Thomas Meunier tekent tot 2024
  Bundesliga

  Trio Rode Duivels in Dortmund: Thomas Meunier tekent tot 2024

  We krijgen een Belgisch trio in Dortmund. De officiële aankondiging is nog slechts een formaliteit. De Duitse sportkrant 'Bild' meldde gisteren dat de transfer van Thomas Meunier naar Borussia Dortmund helemaal rond is. De rechtsachter van PSG tekent er een contract voor vier seizoenen en wordt in Dortmund ploegmakker van collega-Duivels Axel Witsel (31) en Thorgan Hazard (27). Eerder raakte bekend dat PSG niet van plan was om verder te gaan met onze 28-jarige landgenoot. Meunier bedankte zelf ook voor een verlenging van twee maanden om alsnog het vervolg van de Champions League af te werken. Na vier seizoenen Ligue 1 is Meunier helemaal klaar voor een nieuw avontuur in de Bundesliga.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 3. De waanzinnige stats van Lewandowski versus Messi: “Ik zou petitie starten om de Ballon d’Or toch uit te reiken”
  Champions League

  De waanzinni­ge stats van Lewandow­ski versus Messi: “Ik zou petitie starten om de Ballon d’Or toch uit te reiken”

  “Mocht ik Robert Lewandowski zijn, dan start ik een petitie om de Ballon d’Or 2020 tóch uit te reiken.” Woorden van de Engelse analist Rio Ferdinand, gewezen verdediger van Manchester United. Organisator France Football wou niet dat de winnaar voor eeuwig zou gelinkt worden als de winnaar uit dat verdomde coronajaar waarin voetbal amper voetbal was. Maar zou Lewandowski (31) ook echt de verdiende winnaar zijn in een jaar waarin ook Messi (33) opnieuw schittert? Een vergelijking.
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases