Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Straks te koop voor 120 miljoen: maak kennis met Dortmundsensatie Jadon Sancho, opgeleid in een kooi

BundesligaEen scene op school in Uxbridge, Londen: “Jadon, kan je YouTube afsluiten en voort werken, aub?” De lerares draait haar rug en hup, daar floept Ronaldinho weer op het scherm. Het verhaal van Jadon Sancho, 20-jarige sensatie van Dortmund en straks richting Manchester United voor 120 miljoen. Een eigenzinnig knaapje dat de stiel leerde in de kooi en een weg plaveide voor zichzelf.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Ex-speler van Borussia Dortmund onthult: “In de Bundesliga slikken spelers pijnstillers als smarties”
  Bundesliga

  Ex-speler van Borussia Dortmund onthult: “In de Bundesliga slikken spelers pijnstil­lers als smarties”

  Veel voetballers in Duitsland, zowel profs als amateurs, slikken pijnstillers om sneller fit te zijn. Dat komt naar voren in een documentaire van de omroep ARD, die dinsdagavond wordt uitgezonden. “Wat ik de afgelopen veertien jaar heb gezien, is dat ibuprofen wordt gegeten alsof het smarties zijn”, vertelt Neven Subotic (31), ex-verdediger van Borussia Dortmund en nu spelend bij Union Berlin.
 1. Zo ging het er aan toe bij terugkeer Mike Tyson
  Play
  Boksen

  Zo ging het er aan toe bij terugkeer Mike Tyson

 2. Daar gaan we weer: Hazard voor zevende keer dit jaar out
  Play

  Daar gaan we weer: Hazard voor zevende keer dit jaar out