Volledig scherm
© EPA

Raman steelt met drie assists in tien minuten de show, boze Hazard nog voor rust gewisseld: “Ik ergerde mij aan Thorgan”

BundesligaBorussia Dortmund leek in de titelstrijd in de Bundesliga kostbare punten te verspelen, maar goalgetter Paco Alcácer redde de uitdager van Bayern München in het slot. De Spanjaard tekende voor twee goals. 2-0. Benito Raman stal in de partij tussen Fortuna Düsseldorf en Borussia Mönchengladbach met drie assists de show, een boze Thorgan Hazard moest nog voor de rust naar de kant. 

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Thomas Meunier tekent tot 2024 bij Dortmund: “Wil prijzen winnen met Borussia”
  Bundesliga

  Thomas Meunier tekent tot 2024 bij Dortmund: “Wil prijzen winnen met Borussia”

  Wat al een hele tijd in de lucht hing, is nu ook officieel. Thomas Meunier (28) zet zijn carrière voort bij Borussia Dortmund. Dat bevestigde de Duitse topclub op Twitter. Meunier maakt de overstap van Paris Saint-Germain, waar de rechtsachter in de zomer van 2016 belandde. Bij Dortmund wordt Meunier ploegmaat van collega-Rode Duivels Axel Witsel en Thorgan Hazard. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot juni 2024.
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases