Thomas Meunier
Volledig scherm
Thomas Meunier © Photo News

Moet Meunier zich zorgen maken over toekomst bij Dortmund?

BundesligaAl bijna twee maanden bankzitter. Zelfs de zware blessure van zijn rechtstreekse concurrent op de rechtsachter, Mateu Morey, heeft niets aan zijn situatie veranderd. Sinds de interlandbreak stond Thomas Meunier bij Dortmund geen enkele keer in de basis. 

9 reacties

 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Meunier is gewoon geen speler die dit niveau aankan ! Misschien een postje zoeken bij Beveren ?
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Als Martinez die opstelt zullen dikwijls met 10 man eindigen .!!
 • Jp V.d.Berghe

  1 jaar geleden
  Was goed voor Belgische 1ste of 2de klasse maar komt kwaliteit te kort voor ploegen als PSG en Dortmund. Sinds hij hogerop speelt, compenseert hij zijn gebrek aan kwaliteit met vuile overtredingen.
 • Pieter De Weerdt

  1 jaar geleden
  Hij is gewoonweg een verdediger die enorm veel fouten maakt en veel gele kaarten pakt wanneer het onnodig is of een penalty weggeeft. Geen enkele coach houdt een goeie speler bewust op de bank, dit is weer een van de conspiracytheories die Belgen graag verzinnen.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Drie jaar geleden nog overweldigend aanwezig op de rechterflank, ook bij de Rode Duivels. Tegenwoordig eerder nog een grijze muis. Loopvermogen ook ingeboet. Niet dominant meer. Scherpe voorzetten. Op de juiste plaats staan altijd. Niets meer van dit alles ... Vraag me af wat er aan de hand is.
 1. Thomas Müller toont schrikwekkende foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”
  Time-Out

  Thomas Müller toont schrikwek­ken­de foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”

  Na een EK voetbal dat voor de Mannschaft al in de achtste finales strandde tegen Engeland, begint Thomas Müller (31) aan een nieuw seizoen met Bayern in de Bundesliga. Dat doet hij door een foto, genomen tijdens zijn vakantie op Sardinië, te posten van zijn voeten. Geen fraai zicht. Blauwe tenen, kapotte nagels, samengegroeide deeltjes. Müller ziet er duidelijk de humor wel van in: “Ik moet wel eens dringend langs bij Nagelsmann.” De ex-coach van Hoffenheim en RB Leipzig (34) is sinds dit seizoen de nieuwe trainer van Bayern.