Sebastiaan Bornauw op het trainingsveld.
Volledig scherm
Sebastiaan Bornauw op het trainingsveld. © Instagram FC Köln

Keulen traint ondanks positieve tests gewoon door: “Wie met corona traint, riskeert schade aan longen, hart en nieren. Verbazend dat spelers dat toelaten”

BundesligaKarl Lauterbach, gezondheidsexpert bij de sociaaldemocratische SPD, begrijpt niet dat FC Keulen gewoon voortgaat met de trainingen nadat er drie besmettingen met het coronavirus werden vastgesteld. De Bundesliga-club bevestigde intussen dat het om twee spelers en een medewerker gaat. Volgens FC Keulen is een collectieve quarantaine niet aan de orde.

1 reactie

 • Chris Marien

  1 jaar geleden
  Als dat echt zo is , ongelofelijk Koning voetbal
 1. Bayern-fans fluiten Sané uit en juichen bij wissel, maar speler krijgt snel steun: “Leroy fluit toch ook niet als zij iets fout doen op hun werk”
  Bundesliga
  2

  Bay­ern-fans fluiten Sané uit en juichen bij wissel, maar speler krijgt snel steun: “Leroy fluit toch ook niet als zij iets fout doen op hun werk”

  Leroy Sané werd gisteren door zijn eigen supporters erg stevig aangepakt: de Duitse flankaanvaller werd uitgefloten en de Bayern-fans juichten zelfs om zijn wissel tijdens de rust. Ploegmaat Müller en trainer Nagelsmann sprongen na de wedstrijd meteen in de bres voor Sané: “Ik verwacht meer steun van de fans.” Voormalig voorzitter Rummenigge maakte zelfs de vergelijking met Arjen Robben.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.