AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Kan Vlap nog als topper herrijzen bij Anderlecht? Zetterberg en De Mos: “In de Bundesliga moet hij nu eens een kérel worden”

AnderlechtEn plots ging Michel Vlap met een goal en assist bij zijn debuut voor Bielefeld op Bayern (3-3) de wereld rond. Kan hij door de grote poort terugkeren bij Anderlecht? Pär Zetterberg, in 1991 zelf door paars-wit verhuurd om er later dé grote man te worden, en zijn toenmalige trainer Aad De Mos schatten in. “Dit hebben miljoenen mensen gezien.”

2 reacties

 • Raymundo Goethals

  4 weken geleden
  Ik ben nog steeds fan van hem, zijn manier vanschieten lijkt op dat van Nilis. Los daarvan, een speler zoals vanaken, wat te traag, niet dominerend of flitsend genoeg voor de europese top, maar kan nationale top zijn. Maar moet idd harder worden, is teveel softie. Ballen kweken en terugkomen als rsca een deftige trainer heeft. Met kompany wordt je geen meter beter dus verlies je je tijd. Kompany wordt eind dit seizoen weggepromovereerd naar eenderwelke fancy titel.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Alles kan, maar een doorverkoop lijkt mij realistischer. Het geld recupereren en blijven investeren in de eigen jeugd. Dat is meteen 2x winst.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City