EPA
Volledig scherm
© EPA

Hoffenheim tot vier keer toe bestolen door ref Brych waardoor Dortmund uitstekende zaak doet in strijd om Champions League

Scheidsrechter Felix Brych, toch niet de minste, zal zich Borussia Dortmund - Hoffenheim wellicht nog lange tijd herinneren. De 41-jarige Duitser ging vier keer zwaar in de fout en lag zo aan de basis van een driepunter voor de manschappen van coach Tuchel. Een buitenspelgoal van Reus en treffer nummer 28 van Aubameyang zette Dortmund op weg naar de zege, Kramaric scoorde tegen vanaf de stip (2-1). Daardoor klimt Dortmund over Hoffenheim naar plek drie, een plaats die recht geeft op een rechtstreeks ticket voor de Champions League.

  1. De trainersgrap van Schalke dit seizoen: van coach zonder licentie tot trainer die namen eigen spelers vergeet
    Bundesliga

    De trainers­grap van Schalke dit seizoen: van coach zonder licentie tot trainer die namen eigen spelers vergeet

    De eerste trainer van Schalke 04 dit seizoen vloog al na twee speeldagen en een pandoering vanjewelste de deur uit. Daarna kwam er eentje die de spelersgroep maar niet in het gareel kon houden. Dan leken Die Köningsblauen eindelijk een goeie gevonden te hebben, maar dan was zijn trainerslicentie na amper twee wedstrijden niet meer geldig. En de laatste, tja, die vergiste zich in de namen van zijn eigen spelers.