Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT buitenland: Kompany wéér lange tijd out? Guardiola: "Het zit Vincent niet mee"

Buitenlands voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk Buitenland.

10 reacties

 • Alfons Verbist

  4 jaar geleden
  De tijd om te stoppen is gekomen. Hij moet dringend naar zijn lichaam luisteren. Meteen plaats maken voor een andere. Als trainer zou ik het na zo lange tijd ook beu worden. Je kunt er niet meer op rekenen.
 • frankie bressinck

  4 jaar geleden
  Allee weer een paar maanden out. Maar ze pakken hem wel mee naar het WK let maar op! Naingolan, die alles speelt bij een topclub daar twijfelt men aan. Begrijpe wie kan! En nog iets, Kompany mocht spelen omdat Stones nog out is want anders was er geen sprake meer van onze rode duivel!
 • john Roderigas

  4 jaar geleden
  einde voor hem, maar morgen word hij opgeroepen voor de nationale ploeg, waarom, omdat Martines anders naingiolan dient op te roepen.
 • Patrick Coens

  4 jaar geleden
  Kompany hang je schoenen maar aan de haak , ik heb het al meerdere keren aangehaald dit komt niet meer goed je zal van de ene blessure in de andere vallen en dit is nu al drie jaar bezig ,niet dat ik je het niet gun want je bent een knappe voetballer maar het is gedaan en leer het aanvaarden
 • Christiaan Goethals

  4 jaar geleden
  Van me mag dat Nederlands voetbal terugkomen zoals weleer. Het was zeer mooi om zien en invloedrijk in het buitenland, bijzonder in Spanje. Blijkbaar geven talenten met hun trainers elkaar de hand. Vergeet ook niet dat een deel van de Rode Duivels hun opgang hebben gekend bij een Nederlandse club. Toch zag ik een 10 jaar geleden veel talent in Nederland, dat blijkbaar langs de achterdeur verdwenen is met oa, Rigters, Babel, Bakkal, Bruins, Royston Drenthe en Aissatti.