Heidenheim neemt het vanavond in een barrageduel tegen Werder Bremen op voor een plaats in de Bundesliga.
Volledig scherm
Heidenheim neemt het vanavond in een barrageduel tegen Werder Bremen op voor een plaats in de Bundesliga. © Photo News

Een nieuw ‘Weser Wunder’ of de apotheose van een provinciesprookje? Werder Bremen en Heidenheim strijden straks om plaats in de Bundesliga

BundesligaTwee decennia geleden speelde ze als amateurclub op het vijfde niveau, vanavond (20.30 uur) kan FC Heidenheim de deur naar de Bundesliga openbreken. Winst in het barrageduel tegen Werder Bremen en het sprookje is compleet.

0 reacties

 1. Ondanks zege trekt Dortmund met kopzorgen richting Brugge: Haaland en Hummels geblesseerd
  Bundesliga

  Ondanks zege trekt Dortmund met kopzorgen richting Brugge: Haaland en Hummels gebles­seerd

  Geen Haaland bij Borussia Dortmund vanavond. De Noorse topspits sukelt volgens het Duitse ‘Bild’ met knieproblemen. Hij zou ook niet fit geraken voor het Champions League-duel tegen Club Brugge van komende woensdag. Mats Hummels, tegen Arminia Bielefeld nog goed voor twee treffers, werd gewisseld met een blessure aan de hamstrings. Hoe lang de Duitse verdediger out zou zijn, is nog niet duidelijk.
 2. “Als Bayern dezelfde honger heeft, kan het zoals Real de Champions League drie keer achter elkaar winnen”
  Champions League

  “Als Bayern dezelfde honger heeft, kan het zoals Real de Champions League drie keer achter elkaar winnen”

  De topaffiche vanavond in de Champions League: Bayern München versus Atlético Madrid. De titelhouder tegen een van de uitdagers. “Ook al is het maar eerste ronde, de verwachtingen liggen hoog”, aldus onze analist Gilles De Bilde in München. “Atlético speelt ook elk jaar kwart- of halve finale. Een wedstrijd om naar uit te kijken. Dit Bayern is en blijft een grote kanshebber om ook dit jaar weer te winnen, zeker als ze nog steeds dezelfde honger. Te vergelijken met Real Madrid dat drie jaar na elkaar de Champions League won. Daarnaast zijn het de ‘usual suspects’ zoals Real Madrid, in mindere mate Barcelona, Liverpool of Juventus. Het zijn de namen die altijd terugkomen.”
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!