Swen Pförtner/dpa
Volledig scherm
© Swen Pförtner/dpa
VfL Wolfsburg WOL
1
EINDE
3
Borussia Dortmund BVB
 • 2' Goal Wout Weghorst
 • Emre Can Goal 35'
 • Donyell Malen Goal 55'
 • Erling Haaland Goal 80'

Dortmund wint Belgische topper bij Wolfsburg: invaller Haaland slaat acrobatisch toe bij comeback maar niet iedereen is daar even blij mee

BundesligaBorussia Dortmund heeft de Belgisch getinte topper tegen Wolfsburg gewonnen. De Borussen bogen een vroege achterstand om in een 1-3-overwinning. Erling Haaland diende Wolfsburg bij zijn comeback meteen de genadeslag toe. Diens juichgebaar werd vervolgens niet opperbest onthaald door een thuisfan. De herstelde Noor kon de geste wel smaken.

0 reacties

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.