Birger Verstraete, wiens vriendin hartpatiënte is, vindt snelle herstart Bundesliga onverantwoord: “Mijn hoofd staat nu echt niet naar voetbal”

BundesligaBij FC Köln legden twee spelers en een kinesist een positieve coronatest af. Onze landgenoot Birger Verstraete, een speler van Köln, is niet één van die twee spelers. Maar hij maakt zich zorgen, ook omdat zijn partner een hartpatiënte is en dus tot de risicogroep behoort. “Ik wil eerst dat iedereen gezond is vooraleer we weer voetballen.” 

4 reacties

 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Herstarten voetbalcompetities ? Wat als spelers massaal weigeren ? Of hebben die geen inspraak ?
 • Robert Weers

  2 jaar geleden
  Een roerend verhaal. Hoeveel salaris al ingeleverd van al die tonnen? Sorry hoor!
 • Louis Vanarwegen

  2 jaar geleden
  Dat moet je den Antwerp eens goed in hun oren fluisteren, want daar telt alleen de centjes, gezondheid mag hun worst wezen, die willen de boel ook overhoop zetten.
 • stijn rogiers

  2 jaar geleden
  Kan ouderschapsverlof vragen
 1. “Bayern München wil salaris van ongevaccineerd vijftal tijdelijk niet betalen”
  Bundesliga
  27

  “Bayern München wil salaris van ongevacci­neerd vijftal tijdelijk niet betalen”

  Bayern München overweegt de salarissen van vijf niet-gevaccineerde spelers tijdens quarantaines tijdelijk stop te zetten. Dat meldt BILD. De Duitse grootmacht voerde donderdag een gesprek met de ongevaccineerden Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting en Michaël Cuisance. Het vijftal was volgens de Duitse krant verbijsterd na de mededeling van het bestuur.
 2. Thomas Müller toont schrikwekkende foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”
  Time-Out

  Thomas Müller toont schrikwek­ken­de foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”

  Na een EK voetbal dat voor de Mannschaft al in de achtste finales strandde tegen Engeland, begint Thomas Müller (31) aan een nieuw seizoen met Bayern in de Bundesliga. Dat doet hij door een foto, genomen tijdens zijn vakantie op Sardinië, te posten van zijn voeten. Geen fraai zicht. Blauwe tenen, kapotte nagels, samengegroeide deeltjes. Müller ziet er duidelijk de humor wel van in: “Ik moet wel eens dringend langs bij Nagelsmann.” De ex-coach van Hoffenheim en RB Leipzig (34) is sinds dit seizoen de nieuwe trainer van Bayern.