REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bayern-speler Kimmich is niet gevaccineerd: "Twijfel over lange termijn”

BundesligaBayern München-speler Joshua Kimmich bevestigde na de 4-0-zege van zijn team in de competitiewedstrijd tegen Hoffenheim in een interview met Sky Sports dat hij niet gevaccineerd is tegen het coronavirus. Bild bracht het nieuws eerder deze week al naar buiten. “Ik heb persoonlijk enkele vragen, vooral bij het ontbreken van langetermijnstudies”, verklaarde Kimmich.

15 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  1 jaar geleden
  Gelijk heeft hij mag hij a.u.b nog zelf beslissen wat er in zijn lijf moet gespoten worden?Ten andere een spul dat na enkele maanden al zijn goedkeuring heeft gekregen als vaccin daar waar het voorheen 6 jaar duurde.
 • patrick feyen

  1 jaar geleden
  Heeft gelijk, baas in eigen lijf
 • Axel Fosse

  1 jaar geleden
  De jong heeft gelijk lange termijnseffecten zijn alleen maar veronderstellingen
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Als hij liever alle 2/3 dagen zo'n staafje in zijn neus heeft, is er eigenlijk toch geen probleem! Dat is eigenlijk zelfs beter. Want gevacineerden gaan er vanuit dat ze veilig zijn maar ze kunnen wel besmet zijn EN het virus doorgeven!
 • Dirk De Winter

  1 jaar geleden
  groot gelijk heeft hij!!
 1. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.
 1. Ex-speler van Schalke 04 bleek vier jaar na ‘zijn dood’ springlevend, vandaag start proces rond bizar verhaal
  Buitenlands voetbal
  2

  Ex-speler van Schalke 04 bleek vier jaar na ‘zijn dood’ springle­vend, vandaag start proces rond bizar verhaal

  Het vervolg van een bizar verhaal. Vorig jaar onthulde het Duitse Bild dat Hiannick Kamba, een ex-jeugdspeler van Schalke 04, in Duitsland vertoeft - en dat in blakende gezondheid. Opmerkelijk, want sinds 2016 nam iedereen aan dat Kamba gestorven was bij een auto-ongeluk in Congo. Het proces van de man en zijn ex-echtgenote start vandaag. Ze worden beschuldigd van het in scene zetten van Kamba’s dood om zo een bedrag van 1 miljoen euro te ontvangen via een overlijdensverzekering.
 2. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

  De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.