Julian Nagelsmann. Inzet: de 12 van Bayern München.
Volledig scherm
Julian Nagelsmann. Inzet: de 12 van Bayern München. © AFP

Bayern München behoudt zege in Freiburg nadat het even met twaalf man speelde

BundesligaDe Duitse voetbalbond heeft de klacht van Freiburg na de 1-4-nederlaag tegen Bayern München verworpen. Aanleiding voor de klacht was het feit dat de Rekordmeister in het slot een kleine twintig seconden met twaalf spelers op het veld stond. Volgens de DFB treft het team van Julian Nagelsmann geen schuld bij de foutgelopen wissel. 

4 reacties

 • Franky Vinck

  3 maanden geleden
  Fouten kunnen gebeuren. Zal toch niets veranderen we waren beter kampioen worden we toch dit jaar.en eddy janssens. waarschijnlijk ben jij de perfecte persoon die nooit fouten maakt.
 • Paulus de Mos

  3 maanden geleden
  Een voorval dat geen enkele invloed heeft gehad op de definitieve uitslag , voor Bayern maakt het niet veel uit , die worden toch met twee vingers in de neus kampioen Maar wat als Freiburg met de gekregen forfait punten bijvoorbeeld Europees voetbal haalt ? Is dat dan eerlijk tegen de ploeg die hierdoor net een puntje te kort zou komen?
 • Johan de Gier

  3 maanden geleden
  Aan de uitslag zal niks veranderen volgens mij, maar de scheidsrechter, assistent SR + de 4de man kunnen zich aan een flinke uitbrander verwachten.
 • eddy janssens

  3 maanden geleden
  5-0 freiburg zou niet mogen in profvoetbal
 1. Maakt Lewandowski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”
  Bundesliga
  2

  Maakt Lewandow­ski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”

  Robert Lewandowski blijft zijn vertrekwens bij Bayern München van de daken schreeuwen. De Poolse spits, morgen oog in oog met de Rode Duivels, zegt dat er iets “gestorven” is in de relatie tussen hem en de Duitse recordkampioen. ‘Lewa’ (33) diende vorige maand een transferverzoek in — hij wil koste wat het kost naar FC Barcelona. Dat zint het Beierse bestuur alles behalve.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 1. Thomas Müller toont schrikwekkende foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”
  Time-Out

  Thomas Müller toont schrikwek­ken­de foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”

  Na een EK voetbal dat voor de Mannschaft al in de achtste finales strandde tegen Engeland, begint Thomas Müller (31) aan een nieuw seizoen met Bayern in de Bundesliga. Dat doet hij door een foto, genomen tijdens zijn vakantie op Sardinië, te posten van zijn voeten. Geen fraai zicht. Blauwe tenen, kapotte nagels, samengegroeide deeltjes. Müller ziet er duidelijk de humor wel van in: “Ik moet wel eens dringend langs bij Nagelsmann.” De ex-coach van Hoffenheim en RB Leipzig (34) is sinds dit seizoen de nieuwe trainer van Bayern.