Erevoorzitter Uli Hoeness.
Volledig scherm
Erevoorzitter Uli Hoeness. © Ulrich Gamel/kolbert-press/dpa

Bayern-fans verstoren Algemene Vergadering met protest tegen sponsorcontract Qatar Airways: “Het ergste incident dat ik ooit heb gezien bij Bayern”

BundesligaSupporters van Bayern München hebben gisteravond de jaarlijkse Algemene Vergadering van de club verstoord met protesten tegen een verlenging van het sponsorcontract met Qatar Airways. Erevoorzitter Uli Hoeness reageerde na afloop ontstemd. “Dit is het ergste incident dat ik ooit heb gezien bij Bayern. Ik schaam me diep”, zei hij.

3 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Voor veel geld wordt er veel door de vingers gezien, overal en altijd !
 • Patrick Tielemans

  1 jaar geleden
  Waarvoor danst de beer weer?? Al die firma's die met Qatar werken hebben boter op hun hoofd en werken die schending van mensenrechten in de hand.
 • Jaak Casteleyn

  1 jaar geleden
  Geld ruikt geld, mensenrechten staan niet in hun agenda van die bonzen.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.