Leroy Sané.
Volledig scherm
Leroy Sané. © AFP

Bayern-fans fluiten Sané uit en juichen bij wissel, maar speler krijgt snel steun: “Leroy fluit toch ook niet als zij iets fout doen op hun werk”

BundesligaLeroy Sané werd gisteren door zijn eigen supporters erg stevig aangepakt: de Duitse flankaanvaller werd uitgefloten en de Bayern-fans juichten zelfs om zijn wissel tijdens de rust. Ploegmaat Müller en trainer Nagelsmann sprongen na de wedstrijd meteen in de bres voor Sané: “Ik verwacht meer steun van de fans.” Voormalig voorzitter Rummenigge maakte zelfs de vergelijking met Arjen Robben. 

2 reacties

 • Rory Dull

  2 maanden geleden
  Dit is sport een publieke evenement...meeste mensen betalen heel veel voor een ticketje en verlangen dat hun overbetaalde spelertjes (millionaires) goede resultaten neerzetten, men wordt bejubeld of men wordt bekritiseerd daar betalen zij voor.
 • Bart Vercauteren

  2 maanden geleden
  mja, alleen is Sané wel al 3 jaar een schim van zichzelf....durft amper 1-1 situatie uitspelen , en dat met zijn snelheid. Hoe ze hem in 1 adem durven noemen met Robben...dat was een ander kaliber hoor.
 1. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.