Cristiano Ronaldo kan z'n ogen niet geloven. Achter hem: Mario Diks, die de winnende goal niet toekende.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo kan z'n ogen niet geloven. Achter hem: Mario Diks, die de winnende goal niet toekende. © Photo News

Zware gevolgen: na Ronaldo-rel mag Nederlandse lijnrechter niet naar EK

Buitenlands voetbalEen dure blunder. De Nederlandse lijnrechter die een razende Cristiano Ronaldo de winning goal ontzegde in Servië-Portugal mag niet naar het EK. Hoofdarbiter Danny Makkelie kegelt hem genadeloos uit zijn team. “Ik had na al die jaren toch gehoopt op meer steun, vertrouwen en begrip.” 

11 reacties

 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Zelfs een mol ziet de bal over de lijn.
 • Filip Boon

  1 maand geleden
  En terrecht, bal is volledig over de lijn; geldig doelpunt. Wordt hoog tijd dat lijnrechters wat sneller ter plaatse zijn (lees: jonger & dynamischer) om de situatie correct te beoordelen
 • Planet Dune

  1 maand geleden
  Die bal was duidelijk over de lijn. Dat zag iedereen en een getrainde ref wiens job het is dit goed te doen en daarvoor zeer royaal voor word betaald op dit niveau niet. Terechte beslissing dus. Als je niet kan doen waar je voor betaald word dan houd het op.
 • Yves Marteau

  1 maand geleden
  Wat kun je aanvangen met zo een pippo op het WK? Het ging hier niet over enkele cm.
 • Rrwin De Jaeger

  1 maand geleden
  Terechte beslissing!
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend