getty
Volledig scherm
PREMIUM
© getty

“Zo sluw dat hij zelfs vrienden zou maken in de hel”: portret van Real-voorzitter Pérez, in nauwe schoentjes door uitlekken ‘Florentino-tapes’

Buitenlands voetbalAuwtch. Florentino Pérez (74) bevindt zich in een lastig parket. Er lekten audiotapes uit waarin de huidige voorzitter van Real Madrid enkele van de grootste sterren uit de clubgeschiedenis met de grond gelijkmaakt. Een nieuwe deuk in het imago van de apothekerszoon, een alleenheerser die met veel wegkomt. Ook met de ‘Florentino-tapes’?

1 reactie

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Op de eerste foto dacht ik echt Bart dewever te herkennen en de tekst zou ook bij dewever gepast hebben.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Ongeziene taferelen: wedstrijd tegen Argentinië gestaakt nadat officials veld oplopen om 4 spelers in quarantai­ne te plaatsen - FIFA betreurt incident
  Play
  UPDATE
  29

  Ongeziene taferelen: wedstrijd tegen Argentinië gestaakt nadat officials veld oplopen om 4 spelers in quarantai­ne te plaatsen - FIFA betreurt incident

  Opschudding tijdens Brazilië-Argentinië. Terwijl de WK-kwalificatiewedstrijd aan de gang was, kwamen officials van de Braziliaanse gezondheidsautoriteiten om vier Argentijnse spelers in quarantaine te plaatsen. De match werd eerst stilgelegd, maar is nu ook definitief gestaakt. De Argentijnen zijn inmiddels weer naar hun thuisland gevlogen.
 1. Boete en stadionverbod voor jongen die selfie nam met Depay: ook andere veldbestormers worden bestraft
  Voetbal
  8

  Boete en stadionver­bod voor jongen die selfie nam met Depay: ook andere veldbestor­mers worden bestraft

  Alle bezoekers aan de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Montenegro die zaterdag in Eindhoven het veld op kwamen, krijgen een stadionverbod. In totaal renden zeker zestien fans het veld op, onder wie de 13-jarige Amin, die er in de slotfase van het duel in slaagde om ongehinderd een selfie te maken met Memphis Depay. De Amsterdamse jongen deed een dag later trots zijn verhaal op diverse tv-zenders.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).