De historische nederlaag van Duitsland krijgt veel aandacht in de plaatselijke pers.
Volledig scherm
De historische nederlaag van Duitsland krijgt veel aandacht in de plaatselijke pers. © BILD/REUTERS

“Zo moeten we niet eens meedoen aan het EK” en “vernederd tot op het bot”: Duitse pers bikkelhard voor ‘Mannschaft’

Buitenlands voetbalDe pijnlijke 1-2-nederlaag van Duitsland in hun WK-kwalificatiematch tegen Noord-Macedonië zindert na. De Duitse pers is bikkelhard voor ‘ Die Mannschaft’ van Joachim Löw. Een overzicht.

10 reacties

 • Lorenzo Parmentier

  1 maand geleden
  Mooie reactie wendy. Idd ben er gerust in da ze er op het komende ek zullen staan. Dan kome muller en hummels nog in de selectie en ws basis elf. Hoop ervaring erby.
 • patrick de smedt

  1 maand geleden
  Een match duurt 90 min. en op 't eind winnen de Duitsers !! Hou het in 't oog, ik hoop dat onze " kampioenen " pas tegen de Duitsers moeten in de finale. Anders geraken ze zo ver niet. Wat ik van onze "stervoetballers" gezien heb tegen Tsjechië voorspelt niet veel goeds. Maar ik hoop dat ik mij schromelijk vergis natuurlijk, ;-)
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Daarom is de ranking de meest waardevolle verhouding. De ploeg die daar eerste staat komt zoiets het minst tegen. Om een EK of WK te winnen moet je ook geluk hebben, zie Griekenland.
 • Quiten Vanloo

  1 maand geleden
  Lorenzoke , 2018 vergeten misschien ? De bus van Duitse ploeg was 1 grote slogan ; Wir Schaffen das ! overal was het wir schaffen das! maar dat heb jij weer niet gezien zeker ....
 • Hilkens Björn

  1 maand geleden
  Duitsland is viervoudig wereldkampioen, drievoudig Europees kampioen en hebben 1 keer de FIFA Confederations Cup gewonnen. En wat hebben de Rode Duivels al gewonnen?
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01