EPA
Volledig scherm
© EPA

“Zinédine Zidane lichtte Hazard en co al in over zijn vertrek bij Real Madrid na dit seizoen”

La LigaSpaanse media weten het zeker: Zinédine Zidane is na dit seizoen geen trainer meer van Real Madrid. De Franse coach zou zijn spelers en staf al ingelicht hebben over zijn vertrek. Voormalig topspits Raúl wordt als voornaamste kandidaat-opvolger genoemd.

12 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Zidane en hazard mogen vertrekken bij real ...! Hun tijd is op ...
 • johan fransaert

  1 maand geleden
  Als men morgen alle subsidies zou verbieden dan zou de op de Duitse na enkel de kleinere competities overleven bijna elke grote club overleeft dankzij nationale subsidies, wat dan ook een soort van competitie vervalsing is.
 • GILLIS VAN LAETHEM

  1 maand geleden
  Waarom word op verkoop spelers geen btw geheven ? 25 % op koop en verkoop zou staatskassen wereldwijd vullen en niet management , spelers en aanverwanten of zouden het met minder moeten doen.
 • Pieter Verhulst

  1 maand geleden
  Benyamin, gemakkelijk als het betaald wordt door de Spaanse belastingbetaler. Dat ze vlug stoppen met alle cadeautjes aan sportverenigingen. Als een club niet op zich kan overleven, moet ze opgedoekt worden. En dan nog te zwijgen over de kost aan de staat voor grond, stadion, politie tijdens wedstrijden. Allemaal betaald met de werkende man zijn geld. Eigenlijk moeten alle subsidies gestopt worden, altijd en overal.
 • Alan Berckmans

  1 maand geleden
  @Maartje , een speler verkopen onder contract gebeurt niet zomaar en Hazard heeft gewoon blessures net als vele anderen voor hem . Waar stond kdb vorig seizoen ? Op de bank , geblesseerd . Zie hem nu eens kampioen . Hazard zal zich volgend seizoen wel bewijzen