De twee incidenten met Mancini.
Volledig scherm
De twee incidenten met Mancini. © Twitter

Zeer merkwaardige beelden: opgefokte Mancini deelt vuistslagen uit aan ploegmaats na winst Conference League

Conference LeagueEr zijn merkwaardige beelden opgedoken uit het feestgedruis van AS Roma na de winst in de Conference Leaguefinale tegen Feyenoord. Een duidelijk opgefokte Gianluca Mancini haalde twee keer met de vuist uit naar ploegmaats. Apart als je net samen een trofee hebt gewonnen... 

12 reacties

 • Dirk Van Cauwenbergh

  1 maand geleden
  Het pilleke te veel denk ik
 • Guy Jacobs

  1 maand geleden
  Misschien kunnen ze sommige spelers beter eens testen op het gebruik van andere produkten dan doping …
 • Ronny Van den broeck

  1 maand geleden
  Te veel doping genomen voor de wedstrijd
 • Raymond Ponet

  1 maand geleden
  misschien iets te veel gesnoven ?
 • Leo Verbeek

  1 maand geleden
  dat van Mancini zal weeral met de mantel der liefde bedekt worden zekers? Zo iemand moest door de club voor weken geschorst worden, of nu op het einde van het seizoen: zijn winstpremie afpakken. De enige manier om zo een arrogantie te bestraffen.
 1. Oekraïne stap dichter bij WK na zege tegen Schotland: “Speelden voor de mensen in de loopgraven, voor zij die tot de laatste druppel bloed blijven vechten”
  Play
  WK voetbal
  3

  Oekraïne stap dichter bij WK na zege tegen Schotland: “Speelden voor de mensen in de loopgraven, voor zij die tot de laatste druppel bloed blijven vechten”

  Het Oekraïense voetbalelftal vervulde met verve zijn patriottische rol: het team klopte in Glasgow Schotland met 1-3 en blijft in de running voor het WK. Als Oekraïne zondag ook Wales klopt, mag het door de oorlog getroffen land zijn ticket voor Qatar boeken. “Deze zege is niet voor mij of het team, maar voor ons land", aldus bondscoach Oleksandr Petrakov.