Youri Mulder is hard voor het Nederlands elftal.
Volledig scherm
PREMIUM
Youri Mulder is hard voor het Nederlands elftal. © Photo News - VIER

Youri Mulder en Aad de Mos sabelen Oranje en bondscoach neer na debacle in Turkije: “Op deze manier dreigt nieuw fiasco”

WK KwalificatiesKrijgen we volgend jaar opnieuw een WK zonder Nederland? De situatie van Oranje is na het drama in Istanbul nu al zeer precair. Nederlandse analisten Aad de Mos en Youri Mulder schieten daarom met scherp. “Hier denken ze: ‘Turkije, makkie. Die kunnen er geen kl*ten van.’”

6 reacties

 • frankie bressinck

  4 maanden geleden
  Altijd maar op de trainer schieten, hij speelde wel 4 keer op rij kampioen met Ajax! Maar ja als Krul, De Jong en Depay er niets van bakken is dat dan zijn schuld? De Mos? Al jaren afgeschreven als trainer en Mulder? Waarom ga je Schalke niet trainen die hebben 10 op 78!!
 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  Iedere nationale ploeg krijgt ooit de deksel op zijn neus,ook bij ons.
 • Willem Leeuw

  4 maanden geleden
  Eens met Mulder! De Boer had na zijn mislukkingen in het buitenland nooit als bondscoach aangesteld moeten worden. Als speler vond ik hem ook zwaar overschat en maakte hij vaak cruciale blunders. Met van Gaal was dit debacle nooit gebeurd.
 • godelieve rigo

  4 maanden geleden
  Er is een spreekwoord dat luidt "Hoogmoed komt voor de val"
 • Jan Boden

  4 maanden geleden
  Turkije schoot 4 keer op doel en evenveel keer resulteerde dat in een doelpunt. Je zou als speler voor minder moedeloos worden. Als Nederlanders verliezen is dat altijd het einde van de wereld, als ze winnen wanen ze zich direct weer wereldkampioen.