Youri Mulder is hard voor het Nederlands elftal.
Volledig scherm
PREMIUM
Youri Mulder is hard voor het Nederlands elftal. © Photo News - VIER

Youri Mulder en Aad de Mos sabelen Oranje en bondscoach neer na debacle in Turkije: “Op deze manier dreigt nieuw fiasco”

WK KwalificatiesKrijgen we volgend jaar opnieuw een WK zonder Nederland? De situatie van Oranje is na het drama in Istanbul nu al zeer precair. Nederlandse analisten Aad de Mos en Youri Mulder schieten daarom met scherp. “Hier denken ze: ‘Turkije, makkie. Die kunnen er geen kl*ten van.’”

7 reacties

 • patrick isenborghs

  6 maanden geleden
  net als zijn vader , uitleggen kan een blinde ook.
 • frankie bressinck

  1 jaar geleden
  Altijd maar op de trainer schieten, hij speelde wel 4 keer op rij kampioen met Ajax! Maar ja als Krul, De Jong en Depay er niets van bakken is dat dan zijn schuld? De Mos? Al jaren afgeschreven als trainer en Mulder? Waarom ga je Schalke niet trainen die hebben 10 op 78!!
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Iedere nationale ploeg krijgt ooit de deksel op zijn neus,ook bij ons.
 • Willem Metdewaterpomptang

  1 jaar geleden
  Eens met Mulder! De Boer had na zijn mislukkingen in het buitenland nooit als bondscoach aangesteld moeten worden. Als speler vond ik hem ook zwaar overschat en maakte hij vaak cruciale blunders. Met van Gaal was dit debacle nooit gebeurd.
 • lieve rigo

  2 jaar geleden
  Er is een spreekwoord dat luidt "Hoogmoed komt voor de val"
 1. Slechte verliezer: Turkse fan bestormt veld na nederlaag en deelt karatetrap uit aan speler Beşiktaş
  Play

  Slechte verliezer: Turkse fan bestormt veld na nederlaag en deelt karatetrap uit aan speler Beşiktaş

  De wedstrijd tussen Ankaragücü en Beşiktaş in de Turkse Süper Lig werd zondagavond ontsierd door een incident net na de wedstrijd. Terwijl enkele spelers onderling staan te discussiëren, stormt een fan van thuisploeg Ankaragücü, het veld op. Nog voor iemand hem kan tegenhouden, deelt de man een karatetrap uit aan Beşiktaş-aanvaller Cenk Tosun. De Souza kan de supporter tegen de grond werken, maar moet dat wel met een rode kaart bekopen.