Yannick Carrasco bij Dalian Yifang.
Volledig scherm
Yannick Carrasco bij Dalian Yifang. © RV

Yannick Carrasco heeft het gezien in China: “Ik wil terug naar Europa”

18 reacties

 • Carlos Simonis

  4 jaar geleden
  Op zo'n jonge leeftijd naar China vertrekken, terwijl zijn ontwikkeling in zijn eigen land vele malen belangrijker is dan in China. Daar bouw je af, daar haal je zakken geld naar binnen, daar ga je zeker geen carrière maken. Het is gewoon een beetje zomeravondvoetbal die men daar speelt, daar kan een 38 jarige profvoetballer nog makkelijk meedraaien.
 • Chris Marien

  4 jaar geleden
  Mijn respect voor zone kerel is ver zoek , dat hij ginder geld ging opladen begrijp ik , de rest aan die jongen veel minder .
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Geen enkel respect voor zo'n speler ! Die ga nu beginnen klagen ... Hij wist wat hij deed en waar hij ging voetballen dus ...
 • Frederik Janssens

  4 jaar geleden
  Ja natuurlijk, zijn geld is binnen. Maar goede beslissing om terug te keren.
 • Chris Marien

  4 jaar geleden
  Is voor het grote geld naar daar gegaan , wa ik snap , maar moet nu nie bleten , verwent manneke Mijn respect heeft hij nie
 1. John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”
  Eredivisie
  15

  John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”

  De dagen van Alfred Schreuder (ex-Club Brugge) bij Ajax zijn geteld. Na een 1-1-gelijkspel tegen degradatiekandidaat Volendam was de maat vol voor het Amsterdamse bestuur. Ook de fans deelden tijdens de match al hun onvrede over de slechte prestaties door massaal met witte zakdoekjes te zwaaien. John Heitinga, coach van de beloften, neemt tijdelijk over.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.