Erling Haaland en Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
Erling Haaland en Kevin De Bruyne. © REUTERS

Wordt Haaland ploegmaat van De Bruyne? Man City probeert Noorse spits naar Premier League te halen

Buitenlands voetbalDe contacten zijn gelegd, de krijtlijnen getekend, de budgetten voorlopig goedgekeurd. Manchester City probeert Erling Haaland (21) te overtuigen om voor de Engelse kampioen te kiezen. In Manchester zien ze Real Madrid als grootste concurrent.

4 reacties

 • Vincent Saelen

  4 maanden geleden
  Haaland is in mijn ogen nu al vrij vaak geblesseerd, ben benieuwd hoe dat eraan toe zou gaan in een slopende competitie als de Engelse (zie Kompany), waarbij de jaren steeds zwaarder gaan doorwegen. City was volgens mij beter voor Vlahovic gegaan.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Zou zeker passen bij city met Kevin voor de sublieme past en haaland afwerken !
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Als hij slim is gaat hij naar City want er is geen enkele middenvelder die hem kan bedienen zoals Kevin en zeker als hij lopende is dat bewijs het verleden bij City.
 • Danny Debbaut

  4 maanden geleden
  City, Real, .. hij heeft de topclubs maar voor het uitkiezen. SAMEN bij Real, zie ik nt gebeuren; in eerste instantie omwille van het gigantisch kostenplaatje ! Bijkomend is het quasi onmog. om de "twee godenkinden" in één en hetzelde team te laten "functioneren" K denk ni dat het vooral Mbappé, enthousiast zou maken. IK voorspel dat de 3 e hond (PSG) met de kluif zal gaan lopen. Haaland IN en exit Mbappé bij PSG