Volgens de krant Bild zouden de spelers Maximilian Arnold (foto), Tim Siersleben, Maximilian Philipp en Xaver Schlager de coronaregels overtreden hebben.
Volledig scherm
Volgens de krant Bild zouden de spelers Maximilian Arnold (foto), Tim Siersleben, Maximilian Philipp en Xaver Schlager de coronaregels overtreden hebben. © AFP

Wolfsburg geeft na corona-uitbraak toe dat spelers zondigden tegen gezondheidsmaatregelen

Buitenlands voetbalDe Duitse voetbalclub VfL Wolfsburg geeft na een uitbraak van het coronavirus in zijn kern toe dat een deel van de spelersgroep de gezondheidsmaatregelen niet zoals voorgeschreven gevolgd heeft.

4 reacties

 • walter molenberghs

  2 jaar geleden
  Twee jaar schorsen.
 • Jelle van Elsacker

  2 jaar geleden
  Deze Goden zijn niet slimmer, hebben geld dus eigen regels, 1 van deze regels is ikke ikke ikke en de rest kan stikken.
 • Herman Valaert

  2 jaar geleden
  5 jaar schorsen ...en €1000.000 boete - 2 jaar gevangenis - 't zal vlug gedaan zijn.
 • Hugo Verlot

  2 jaar geleden
  Van voetballers kan men niet anders verwachten.
 1. OFFICIEEL. Galatasaray kondigt komst van Dries Mertens aan en verklapt ook dat hij 2,9 miljoen euro netto plus premie van 1,1 miljoen zal verdienen
  Play
  Buitenlands voetbal
  23

  Galatasa­ray kondigt komst van Mertens aan en verklapt ook dat hij 2,9 miljoen euro netto plus premie van 1,1 miljoen zal verdienen

  Zijn nieuw avontuur bij Galatasaray kan beginnen. Met een beetje vertraging. Nadat Dries Mertens (35) maandagvoormiddag in het Liv Hospital slaagde voor zijn medische tests, kondigde de club om 20.15 uur zijn transfer officieel aan. Hoş geldin. Welkom in de hel van Istanboel. “In Napels zijn de fans ook gek”, zegt Mertens. “Maar tegelijk hangt er ook een familiale sfeer. Daarom ben ik naar hier gekomen. Ik wil hier een legende worden.” Hij gaat er 2,9 miljoen netto verdienen en krijgt ook een tekenpremie van 1,1 miljoen.
 2. De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschikking krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar”
  Play
  Serie A
  5

  De Ketelaere, die chauffeur Zlatan ter beschik­king krijgt, in eerste interview: “Waren al contacten met Milan sinds begin van dit jaar”

  Charles De Ketelaere is vanochtend aan zijn eerste werkdag als speler van AC Milan begonnen. Nadat de chauffeur van Zlatan Ibrahimovic hem kwam oppikken in een witte BMW X7, ging het naar de club waar hij nog wat extra testen moest ondergaan. Tussendoor verschenen ook de eerste quotes van CDK als speler van de Italiaans kampioen.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.