REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Wilmots ontkent geruchten over ontslag Iran en zet advocaten op zaak: “Ernstige contractuele inbreuken”

IranGisteren ontstonden geruchten dat de Iraanse voetbalbond (FFI) van plan was om bondscoach Marc Wilmots (50) te ontslaan, en dat Branko Ivankovic zijn opvolger zou worden. Wilmots heeft nu zelf gereageerd dat die geruchten fout zijn, en dat de zaak in handen is van zijn advocaten.

10 reacties

 • Eric Marijsse

  2 jaar geleden
  Was hier ook al een grote nul als trainer!
 • martin govaert

  2 jaar geleden
  Wilmots wordt rijk door ambras te maken met zijn voetbalbazen .... zijn miljoen€ vd Belgische voetbalbond zal op zijn ....
 • Jos Vannuffel

  2 jaar geleden
  Veel geld verdiend ondanks zijn onkunde. Misschien heeft Geldenaken binnenkort een trainer nodig.
 • iwan Rombouts

  2 jaar geleden
  net zoals Martinez een prullentrainer, maar die euro is nog niet gevallen
 • Stephan Verbeke

  2 jaar geleden
  Marckske is niet dom hé ... Zich even laten aanstellen voor langere periode met een fors en perfect opgesteld contract door vrouwlief en dan na jaartje wat bommetjes gooien zodat ze snel van hem af willen.. UITERAARD nog even de kassa passeren ! Proficiat team Wilmots !
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Het unieke karakter van Real-coach Ancelotti, eerste trainer met een landstitel in 5 topcompetities: “Diep vanbinnen is hij een teddybeer”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  7

  Het unieke karakter van Re­al-coach Ancelotti, eerste trainer met een landstitel in 5 topcompeti­ties: “Diep vanbinnen is hij een teddybeer”

  Een Lambrusco. Prosciutto crudo. Parmigiano Reggiano. Shotjes grappa. En humor. Héél véél humor. Carlo Ancelotti (62) is een aangename gast aan een tafel en in een kleedkamer. De Italiaanse topcoach heeft bij Real Madrid voor een primeur gezorgd. Hij is de eerste vijfsterrenchef, met een landstitel in elk van de vijf topcompetities. Aan de hand van getuigenissen van Zlatan, Ronaldo en Maldini serveren wij u een inzicht in ‘Carletto’, pragmaticus, teddybeer, fijnproever en komiek. Ancelotti: “Ooit zei ik tegen Beckham: ‘Als we nu niet weg zijn, zorg ik ervoor dat de Spice Girls aan een reünietour beginnen’.”
 3. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.