Volledig scherm
© BELGA

Welke (ex-)Rode Duivels zijn straks transfervrij of gaan hun laatste contractjaar in?

Buitenlands voetbalWhat’s next? Mertens, Vertonghen, Meunier, Chadli, Batshuayi, Benteke, Castagne, Mirallas... Naast Defour zijn nogal wat (ex-)Rode Duivels straks transfervrij of gaan ze hun laatste contractjaar in. En dan is er nog Carrasco, die zijn uitleenbeurt bij Atlético ziet aflopen en écht niet terug wil naar China. Een stand van zaken. 

1 reactie

 • ronny meuris

  10 maanden geleden
  Leg vooral de nadruk op ex. Wij hebben als antwerp fan dit jaar gezien dat een naam niet alles Is. Mirallas Is nog een schim vd speler die hij was net als Defour al krijgt die nog een beetje krediet omdat hij vooral gekwetst was, maar toch ...
 1. Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”
  Voetbal
  4

  Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”

  Laurent Ciman (35) is terug thuis. Neen, niet in Farciennes, maar in Montreal. Zijn vrouw Diana en hun twee kinderen wonen daar al sinds 2015, en na vier jaar van omzwervingen heeft de voormalige Rode Duivel enkele dagen geleden beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Om terug bij zijn gezin te kunnen zijn. “Voor mij komen mijn vrouw, mijn dochter en mijn zoontje op de eerste plaats. Ik had nog mogelijkheden om te blijven voetballen, zelfs in België, maar ik had mijn vrouw beloofd dat er een einde moest komen aan ons gescheiden bestaan. Als dat het einde van mijn spelersloopbaan moest betekenen, dan zij het zo. En laat er geen twijfel over bestaan: dit is mijn eigen beslissing.”
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart