Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wel live op tv voor u straks, maar niet voor de Engelsen: hoe thuiskomst Ronaldo een commerciële machine in overdrive duwt

Buitenlands VoetbalAls je de app van Man United downloadt, krijg je toegang tot een exclusieve fotoreeks van Cristiano Ronaldo. Een commerciële machine gaat in overdrive voor het tweede debuut van een voetballende sandwichman op Old Trafford zaterdagmiddag tegen Newcastle. Toch zullen miljoenen Engelsen het event straks niet eens live kunnen zien. Waarom een eiland klank zonder beeld krijgt. 

 1. “Laporta heeft hem nooit vertrouwd”: ontslag Koeman druk besproken in Spaanse media, ook naam van Martínez valt weer
  Primera Division
  12

  “Laporta heeft hem nooit vertrouwd”: ontslag Koeman druk besproken in Spaanse media, ook naam van Martínez valt weer

  Na de onthutsende nederlaag in Estadio Vallecas in Madrid tegen Rayo Vallecano (1-0) was het een kwestie van tijd dat de leiding van FC Barcelona het vonnis zou vellen over Ronald Koeman, zo roepen Spaanse media vandaag in koor, nadat Koeman gisteravond laat zijn congé kreeg. “Het is een publiek geheim dat Juan Laporta de trainer nooit heeft vertrouwd.”
 2. Neymar in openhartig interview over “genie en vriend” Messi: “We moeten nog een beetje wennen aan elkaar”
  Buitenlands voetbal

  Neymar in openhartig interview over “genie en vriend” Messi: “We moeten nog een beetje wennen aan elkaar”

  Neymar (29) gaf een openhartig interview naar aanleiding van het Red Bull Neymar Jr’s Five voetbaltoernooi, het grootste 5 tegen 5 voetbaltoernooi ter wereld. De Braziliaanse voetbalster sprak over zijn mogelijk laatste jaren bij het Braziliaanse team, de komst van Lionel Messi (34) en hun ambitie bij PSG: “Het doel is om samen opnieuw geschiedenis te schrijven, net zoals we deden bij Barcelona.”