Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Weg WK? Vrees blijkt terecht: Saelemaekers zes tot acht weken out

Serie AIs de eerste vlieg al gevallen? AC Milan heeft bevestigd dat Alexis Saelemaekers (23) zes tot acht weken out is met zijn knieblessure. De WK-trein naar Qatar wacht niet, en lijkt zonder hem te moeten vertrekken.

6 reacties

 • Mariën Guy

  2 maanden geleden
  Jammer voor Saelemaekers en voor de RD. Ze hadden hem best kunnen gebruiken op het WK.
 • Romi Hilven

  2 maanden geleden
  Als Chadli word opgeroepen dan pas is t hek van de Dam , is alleen bekwaam op de ziekenkas
 • Jelle van Elsacker

  2 maanden geleden
  Waarschijnlijk de selectie niet gehaald hebben ? Niet te geloven, echt niet te geloven , zo nen vechter is juist wat ze nodig hebben .
 • Andre Ooms

  2 maanden geleden
  Gouden generatie ? Dankzij een fantastische keeper brons gehaald. Dat is alles.
 • Pat Vanbeveren

  2 maanden geleden
  Dus één van de beste Belgen van dit moment zou de definitieve selectie waarschijnlijk niet gehaald hebben. Kan het nóg gekker?
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Trekt Cristiano Ronaldo écht naar Saoedi-Arabië? "Deal van 200 miljoen euro per jaar met Al-Nassr komt steeds dichter”
  Buitenlands voetbal
  43

  Trekt Cristiano Ronaldo écht naar Saoedi-Ara­bië? "Deal van 200 miljoen euro per jaar met Al-Nassr komt steeds dichter”

  Gaat Cristiano Ronaldo echt in Saoedi-Arabië spelen? Volgens ‘MARCA’ staat de 37-jarige Portugees steeds dichter bij een overeenkomst met Al-Nassr. Volgens de Spaanse krant kan ‘CR7' er 200 miljoen euro per jaar gaan verdienen (salaris plus sponsorcontracten). Zet Ronaldo zijn sportieve honger aan de kant en zwicht hij voor de petrodollars?
 3. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.