Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Weg WK? Vrees blijkt terecht: Saelemaekers zes tot acht weken out

Serie AIs de eerste vlieg al gevallen? AC Milan heeft bevestigd dat Alexis Saelemaekers (23) zes tot acht weken out is met zijn knieblessure. De WK-trein naar Qatar wacht niet, en lijkt zonder hem te moeten vertrekken.

6 reacties

 • Mariën Guy

  4 maanden geleden
  Jammer voor Saelemaekers en voor de RD. Ze hadden hem best kunnen gebruiken op het WK.
 • Romi Hilven

  4 maanden geleden
  Als Chadli word opgeroepen dan pas is t hek van de Dam , is alleen bekwaam op de ziekenkas
 • Jelle van Elsacker

  4 maanden geleden
  Waarschijnlijk de selectie niet gehaald hebben ? Niet te geloven, echt niet te geloven , zo nen vechter is juist wat ze nodig hebben .
 • Andre Ooms

  4 maanden geleden
  Gouden generatie ? Dankzij een fantastische keeper brons gehaald. Dat is alles.
 • Pat Vanbeveren

  4 maanden geleden
  Dus één van de beste Belgen van dit moment zou de definitieve selectie waarschijnlijk niet gehaald hebben. Kan het nóg gekker?
 1. Advocaat van Messi moet van aanranding beschuldigde Dani Alves uit de cel houden, echtgenote keert hem nu ook de rug toe
  Buitenlands voetbal
  25

  Advocaat van Messi moet van aanranding beschuldig­de Dani Alves uit de cel houden, echtgenote keert hem nu ook de rug toe

  Nu er steeds meer onthutsende details bekend raken over de vermeende aanranding van een 23-jarige vrouw in nachtclub Sutton in Barcelona door voetballer Dani Alves (39), keert zijn echtgenote Joana Sanz zich nu ook tegen de Braziliaan. Ze heeft alle foto’s van het koppel op haar Instagram verwijderd. Alves, die inmiddels een beruchte advocaat aan zijn verdediging heeft toegevoegd, riskeert volgens een gespecialiseerde advocate “vier tot twaalf jaar cel.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 3. “Hij voorkwam drie zuivere doelpunten”: lof voor Courtois ondanks Supercopa-verlies, Hazard haalt als een dief in de nacht medaille op
  Play
  Buitenlands voetbal
  8

  “Hij voorkwam drie zuivere doelpunten”: lof voor Courtois ondanks Supercopa-ver­lies, Hazard haalt als een dief in de nacht medaille op

  In minder dan een helft was de Spaanse Supercopa gespeeld. Robert Lewandowski, Gavi en Pedri velden het lot van een matig Real Madrid. Benzema scoorde in het slot nog tegen. Aan een ontgoochelde Thibaut Courtois lag het niet in Riyad. “Hij voorkwam drie zuivere doelpunten”, aldus Marc Degryse. Maar Courtois moest zich wel drie keer omdraaien in 70 minuten. Geen prijsje bij in de bagage.