Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Weer een doelpunt voor topspits Erling Haaland in de Premier League. Dit zijn alle records waar een fenomeen op jaagt

CHAMPIONS LEAGUEHij is onverzadigbaar. Tegen Kopenhagen scoorde Erling Haaland (22) er eerder deze week twee en na een aantal keer proberen, pikte hij tegen Southampton toch zijn doelpuntje mee. Zijn geheim heeft de doelpuntenmachine (19 goals in 11 matchen) ondertussen onthuld: “Voor elke thuismatch eet ik lasagne die mijn pa klaarmaakt. Hij moet iets speciaal toevoegen.” Een monster op pasta is op ongeziene recordjacht in de Premier en Champions League. Dit zijn z’n mijlpalen die hij al heeft én de records die hij nog kan breken. “Ik heb in mijn loopbaan meer ballen getekend voor zijn hattricks dan contracten.”

0 reacties

 1. BBC-analist Alex Scott pakt uit met felbesproken One Love-band naast het veld: “Baas van FIFA zal ons nooit begrijpen”

  BBC-ana­list Alex Scott pakt uit met felbespro­ken One Love-band naast het veld: “Baas van FIFA zal ons nooit begrijpen”

  De aanvoerders van zeven Europese landen - inclusief België - zullen dan toch geen One Love-band dragen op het WK Voetbal in Qatar, omdat de FIFA dreigt met sancties. Bekend BBC-analyticus Alex Scott droeg de felbesproken band vanmiddag alvast wél en vol trots naast het veld in het Khalifa International Stadium, waar Engeland en Iran om 14 uur aan hun WK begonnen. Vlak daarvoor was bekend geraakt dat Engeland was gezwicht voor de druk van de FIFA.
 2. INTERVIEW. Recordkeeper Tim Howard na WK 2014 tegen België duimt dat vriend Lukaku nog impact heeft in Qatar: “België heeft zijn ervaring en goals nodig”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Recordkee­per Tim Howard na WK 2014 tegen België duimt dat vriend Lukaku nog impact heeft in Qatar: “België heeft zijn ervaring en goals nodig”

  Zijn WK-record van zestien saves in VS-België (1-2) op het WK 2014 maakte Tim Howard tot nationale held en internetlegende: zou de VS hem benoemen tot minister van Defensie? Howard blikt terug en spreekt exclusief over het WK in Qatar waar hij nu vurig hoopt dat zijn vriend en ex-ploegmaat Romelu Lukaku alsnog impact kan hebben: “Romelu is een teddybeer met power.”